Flere Pokerstars $2,000 Freeroller i september

Flere Pokerstars $2,000 Freeroller i september 0001

Forsikre deg om at du har kontroll på alle dine VPP'er denne måneden for du kan være kvalifisert til en av våre $2,000 Pokernews Cash Freeroller i september. Vi skal nemlig kjøre hele fem stykker av disse freerollene den neste måneden.

For å bare oppfriske hukommelsen om reglene for disse freerollene, selv om du sikkert kjenner de meget godt fra tidligere. Alle Pokernews Pokerstars spillere som har gjort et innskudd vil tjene en billett for hver 150 VPP de spiller inn nå i august måned. Denne '150 Poengs billetten' kan du benytte for å registrere deg til en av våre $2,000 PokerNews Cash Freeroll i september. Jo mer poeng du spiller inn, jo flere billetter vil du motta (maks per spiller er fem) så du har fortsatt muligheten til å spille inn nok poeng til å kunne delta i alle fem freerollene neste måned!

Skjemaet for våre $2k Freeroll i september er som følger: 19, 21, og 26 med samme start-tid hver gang - 19:30 CET.

For å lokalisere disse freerollene, klikk deg inn i lobbyen hos PokerStars og let under flikene 'Tourney' og 'Private' til du finner turneringene med tittelen 'PokerNews $2,000 Cash Freeroll'.

Billetter for poeng tjent inn i denne måneden vil bli delt ut i september til bruk i september.

For mer infjormasjon, vennligst klikk deg inn på våre Pokerstars freeroll sider.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories