WSOP 2018

Patrik Antonius utsatt for en bedrager på Twitter

Patrik Antonius utsatt for en bedrager på Twitter 0001

Patrik Antonius, den kjente finske high stakes spilleren, som kan bli funnet spillende på de aller høyeste nivåene hos Full Tilt Poker mot spillere som Tom "durrrr" Dwan, Ilari "Ziigmund" Sahamies, "Martonas" og Phil Ivery bare for å nevne noen, har blitt offer for å få sin identitet stjålet på minibloggsiden Twitter.

Twitter tilhører en av de mest populære verktøyene blant pokerspillere, hvor de kan dele med andre hva som skjer i sine liv, nettopp der og da. Siden presenterer veldig kortfattede blogger hvor skribenten deler med andre om hva som skjer, tanker og alt annet som faller dem inn i skrivende stund. Nå har Patrik Antonius blitt offer for å få sin egen identitet misbrukt eller stjålet av en bruker på Twitter. Et eller annet menneske utgir seg for å være Antonius og skriver på Twitter om Patriks hendelser, nøyaktig som om det skulle ha vært Patrik selv som skrev. Bedrageren skal ha fulgt Antonius sitt spill og uttalt seg blant annet etter at Patrik har spilt mot Doyle Brunson.

Etter møtet mot Doyle, skal bedrageren ha sagt noe omtrent som dette:

- Jag spilte mot Doyle i går kveld og vant ganske enkelt over ham. Denne uttalelsen skal ha fått Doyle til å reagere ganske kraftig, og tok kontakt med Antonius for å spørre hvorfor han hadde sagt som beskrevet. Patrik forklarte hvordan situasjonen var og dermed var alt tilbake til det normale mellom de to kompisene.

Som de fleste av oss vet, så er ikke Patrik Antonious av den typen som gjerne deler ut sitt privatliv offentlig. Han er veldig nøye og omtenksom på å holde sitt privatliv og sin jobb som pokerspiller adskilt. På grunn av dette er det ganske enkelt å forstå at det ikke kan være Patrik selv som står bak denne bloggingen. Dette er uten tvil noe som aldri kunne falle ham inn å gjøre, det er ganske enkelt ikke i hans natur å gjøre dette.

I en uttalelse sa Patrik følgende om det som har skjedd:

- Jag har ikke engang en Twitter-konto og har dermed heller ikke skrevet et eneste ord der. Jeg har ingen som helst interesse å holde folk oppdatert på hva skjer i mitt liv. Jeg er en privat person og skjermer mitt privatliv så godt jeg kan. Det har aldri vært i mine tanker å skrive et innlegg som jeg forteller offentligheten hvor jeg befinner meg og hva jeg bedriver tiden min med.

Nå er det ikke bare kun på Twitter som Patrik har blitt utsatt for å få stjålet sin identitet. Også på Facebook finnes flere dusin brukere som utgir seg for å være Patrik, med flere forskjellige brukernavn. Nøyaktig samme situasjon der, som på Twitter, så har Patrik Antonius heller ikke der en egen konto. Og igjen sier Patrik at ingen må noen gang finne på å tro noe som blir skrevet der om hans liv.

Interesserte kan følge med Patriks framganger på high stakes bordene hos Full Tilt. Følg med på den pågående "durrrr Challenge" hvor Patrik, i løpet av de to siste sesjonene har fjernet hele forspranget til Tom Dwan på $730 000, og selv tatt ledelsen med $73 000.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories