Eksklusive Freeroller hos både William Hill og CD Poker!

Eksklusive Freeroller hos både William Hill og CD Poker! 0001

Din del av $2,000 cash og seter til en $100,000 Garantiturnering venter deg både hos CD Poker og William Hill – ingen krav om poeng eller raked hands!

Det er helt riktig – alt du trenger er enten en William Hill eller en CD Poker konto som har blitt registrert gjennom linkene hos PokerNews og et minimumsinnskudd for å bli kvalifisert.

Så dersom du ikke oppfyller kraven hos det ene rommet, ja da kan du bare bytte til det neste og kvalifisere deg der. Turneringen spilles parallelt hos begge operatørene.

Denne freerollen er satt til å spilles i dag hos både William Hill og Cd Poker, klokken 19:45 server tid. Og skulle du ikke lykkes i dette forsøket så har du flere sjanser – den samme turneringen skal spilles hos begge operatørene også den 17.& 30. august og den 28 september.

$2,000 cash vil bli distribuert etter standard utbetalingsstruktur og de fire beste spillerne vil få seter i det respektive rommets fredag $100k Garantiturnering. Vær oppmerksomme på at billetten til $100 k turneringen vil bli overført til vinnerne først 48 timer etter at denne turneringen er ferdig.

Eksklusive Freeroller hos både William Hill og CD Poker! 101

Freeroll hos William Hill - ingen krav om poeng eller raked hands!

Registreringen er åpen for alle, så de som er kvalifisert kan allerede nå gå inn i pokerrommets lobby og finne frem til turneringen. Du finner den under fliken 'Scheduled' og turneringen har navnet 'PokerNews $2k Freeroll'.

Eksklusive Freeroller hos både William Hill og CD Poker! 102

Freeroll hos CD Poker - ingen krav om poeng eller raked hands!

For videre informasjon, pluss sjekk ut alle våre andre utrolige freeroller, vennligst klikk deg inn på PokerNews Freerollside i dag.

[I]PokerNews tips: William Hill tilbyr PokerNews spillere en William Hill bonus på 100 % opp til $600 på deres første innskudd. CD Poker tilbyr også PokerNews spillere en utrolig CD Poker bonus på 150 % opp til $500 på deres første innskudd + en månedlig reload bonus på 70 % opp til $500.[/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories