ChipMeUp sponsing ga $2800 i avkastning på en $5 investering

ChipMeUp sponsing ga $2800 i avkastning på en $5 investering 0001

I WCOOP event #26, $215 No Limit Hold´em turneringen med 1 million dollar i garantert premiesum så vi like under 10 000 spillere som stilte til start. Blant disse befant en stor mengde ChipMeUp spillere, deriblant spilleren med nicket TitanLucky, som hadde søkt etter sponsing og fått det til dette eventet via ChipMeUp. TitanLucky solgte 60 % i seg selv, 30 andeler/aksjer 2 % til en verdi av $5 per andel.

Etter drøye 18 timers spill var det endelig over i denne lange maraton turneringen, og mange investorer var veldig glade over resultatet til blant annet omtalte TitanLucky som klarte å ta seg helt frem til en meget sterk tredjeplass i dette eventet. En plassering som ga spilleren hele $141 048 i premie. Av denne premiesummen skal da like over $82 000 betales tilbake til hans investorer på ChipMeUp som hadde sponset ham med deler av buyin for dette eventet. De lykklige personene som hadde sponset ham fikk se sine $5 bli omvandlet til hele $2821 per andel. Vi sier per andel da vi vet at det var flere som hadde handlet mer enn en andel/aksje, og hver andel ga som sagt $2821 for hver. To spillere, JimBeam og Mogilni hadde kjøpt 6 andelser hver seg for totalt $30 hver og kunne etter eventet lykklig innkassere nesten $17 000 som skulle tilsvare cirka 565 ganger innsatsen – og dette uten å ha spilt en eneste pokerhand selv.

Via ChipMeUp kan du altså vinne i poker, uten å selv behøve å spille om du ikke ønsker det. Du kan invistere i spillere og følge med i deres spill online eller osgå selvfølgelig i livepoker og kanskje oppleve at din invistering forvandles til en liten formue!

Sitter du på den andre siden, og ønsker å spille poker men føler at du ikke har råd til å spille den turneringen du har funnet frem til? Benytt deg da av ChipMeUp for å søke etter sponsorer og få sjansen til å ta et lodd i turneringer du vanligvis ikke hadde hatt råd til å spille uten sponsing. Kanskje du blir den neste spilleren vi skriver om på våre sider slik som vi nå har omtalt TitanLucky og hans gevinster. Av de $215 innkjøpet kostet betalte TitanLucky $65 fra sin egen lommebok. Av de $141 000 som han vant i denne WCOOP turneringen, får han selv beholde $58 600. En fulltreffer med hjelp fra vennlige sponsorer og du kan etterpå ha ditt på det tørre og spille nøyaktig de turneringene du selv ønsker!

Ta sjansen allerede i dag, og opprett deg en konto hos ChipMeUp, kanskje vinner du en turnering allerede i kveld med sponsormidler fra CMU! Det er f. eks mange WCOOP turneringar igjen hos PokerStars, deriblant Main Event. Så åpne og registrere en ny konto allerede NÅ og er du heldig kanskje du kan spille en eller flere av de gjenværende WCOOP eventene på PokerStars som en sponset spiller.

[I]PokerNews notisen: Åpner du en ny konto hos PokerStars idag, kan du også dra fordelen av en PokerStars bonus på 100 % opp til $600 i forbindelse med ditt første innskudd. Som PokerNews spiller får du også tilgang til vår Skandinaviske PokerStars liga, hvor det spilles om en $10 000 EPT Pakke som skal deles ut til den endelige vinneren av Ligaen![/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories