Bertrand "ElkY" Grospellier en narkolanger

Bertrand "ElkY" Grospellier en narkolanger 0001

Ihvertfall om man skal tro de anklagelser spanske tollvesenet kom med i forbindelse med at "ElkY" skulle forlate Spania etter PokerStars.com EPT Barcelona. Som pokerspiller ved high stakes bordene, er det ikke uvanlig at spillerne ferdes rundt med forholdsvis store mengder kontanter, for å slippe å springe i banken hele tiden eller betale innkjøp både her og der med kredittkort. Men nå er det nå engang slik at i mange land sier lovverket at man kun får ta med seg inn eller ut av landet 10 000 dollar eller euro, uten å måtte deklarere for pengene. Summer over disse beløpene må etter loven deklareres både inn og utførsel av landet.

Bertrand Grospellier er en meget kjent pokerspiller, som de fleste av oss allerede vet om. Denne franske pokerstjernen har spilt inn like under $6 miljoner fra live-turneringar rundt om i verden. Mange av disse turneringen har hatt innkjøp på nettopp $10 000, eller kanskje enda høyere i enkelte tilfeller. Mange high roller turneringer har innkjøp på massive $25 000 og nettopp på grunn av dette forekommer det veldig ofte at spiller som nettopp Grospellier reiser rundt med en meget godt velfylt lommebok på seg eller i bagasjen under inn og utreiser fra mange forskjellige land.

Under sin utreise fra EPT Barcelona og Spania ble Bertrand inndratt til sikkerhetskontroll. Anledningen til hvorfor han ble tatt inn er ukjent, men under denne kontrollen oppdaget de spanske tjenestemennene at Grospellier hadde betydlig mer enn $10 000 i sin bagasje. Dette fikk de spanske tjenestemennene til å reagere og de tok beslag i disse pengene. De anklaget Bertrand "ElkY" Grospellier for å være en narkolanger og at disse pengene kom fra at han skulle ha solgt narkotiske midler under sitt opphold i Spania. Og på grunn av denne mistanken tok de de beslaglagte pengene og sendte de til Madrid. Selv om franskmannen forsøkte å bevise sin uskyld ved å påstå at han var pokerspiller og vise frem en rekke forskjellige armbånd som bevis på nettopp dette, så holdt de spanske tjenestemennene på sitt og beholdt alle pengene. Hvor mye dpenger det er snakk om vet vi dessverre ikke, men det skal dreie seg om betydelig mer enn $10 000.

Så nå er det opp til Bertrand å kunne bevise at disse pengene kommer fra pokerspill. Først da vil han få igjen pengene. Det eneste "ElkY" kan gjøre nå er å fremlegge så mange beviser som mulig for de spanske myndighetene og håpe at de godtar bevisene og tror på ham.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories