$1000 freeroll hos Mansion Poker

$1000 freeroll hos Mansion Poker 0001

Den blir bare mer og mer populær og bare flere og flere pokerrom henger seg på med flere og flere freeroller til våre lesere. Denne gangen er det Mansion Poker som presenterer en $1000 PokerNews Cash freerollserie. Det er ikke freeroller hver eneste dag, men det er flere dager det er freeroller hos flere av våre samarbeidspartnere.

Det absolutt beste med disse freerollene må være kvalifiseringsprosessen. Det kan ikke bli mye enklere enn dette.

Alt du behøver å gjøre er å åpne en ny konto hos Mansion Poker via PokerNews og du er kvalifisert!

Du behøver IKKE gjøre noe innskudd, IKKE spille inn noen poeng og IKKE spille noen raked hands!

Dette må være en av de mest perfekt måten å starte en ny bankroll på for nye spillere. Du kan fritt spille poker uten å sette noen av dine egne penger på risk – og det beste er selvfølgelig at du kan vinne penger.

De spillere som allerede har åpnet en konto hos Mansion Poker via PokerNews linker, er selvfølgelig også velkomne til å delta.

Turneringene finner du i lobbyen hos Mansion Poker klienten under flikene "Scheduled Tournaments". Der må du da lete det frem til den riktige turneringen som har navnet "PokerNews $1k freeroll". Når du har funnet den er det bare å klikke seg inn og registrere seg – dersom du har oppfyllt de enkle kravene vi har omtalt over her.

00 freeroll hos Mansion Poker 101

Mansion Poker - $1k PokerNews freeroll 21. september

For å få en fullstendig oversikt over alle våre freeroller, anbefaler vi at du allerede nå klikker deg inn på våre freerollsider. Her kan du finne freeroller og andre gode turnerings-tilbud fra noen av de aller største og beste pokeroperatørene i verden.

[I]PokerNews tips: Som PokerNews spiller hos Mansion Poker kan du også benytte deg av en fantastisk Mansion Poker bonus på 150 % opp til $600 på ditt første innskudd! [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories