WSOP lederen avslår sponsortilbud

WSOP lederen avslår sponsortilbud 0001

Etter å ha tatt seg hele veien frem til finalebordet som chipleader i årets World Series of Poker Main Event, sitter Darwin Moon i en gyllen stol i flere sammenhenger. Han har størst sjanse til å gå ut av Main Event som årets vinner med førstepremien på over 8 millioner dollar, men han har også muligheten til å tjene en eller flere millioner dollar på forskjellige sponsoravtaler fra forskjellige pokeroperatører og andre aktører som ønsker ham som sin frontfigur når finalen TV sendes i november.

Men, nå har deg seg slik at Darwin Moon ikke er interessert i noen form for sponsoravtale. Han er rett og slett ikke interessert i disse ekstramillionene og de forpliktelsene de brinnger med seg. Han sier at han vil være helt uavhengig og at det er årsaken til at han har takket nei til alle de tilbudene om sponsoravtaler han har mottatt i ukene siden WSOP 2009 Main Event ble avbrutt når finalebordet var klart. Dersom han skulle ha undertegnet en eller flere slike avtaler ville det ganske sikkert ha gitt ham tusenvis av dollar og i millionklassen dersom han klarer å vinne finalebordet. Alt dette selvfølgelig i tillegg til premiene som allerede er skyhøye bare for å ha nådd frem til finalebordet i WSOP Main Event. En sposoravtale med en av de store pokeroperatørene ville garantert ha gitt ham minst 1 million dollar i tillegg til premien, samt mengder av andre "goder" som gratisturneringer og reiser med opphold rundt om i hele verden. I en kommentar sa han:

- Jeg vil ikke binde meg til noen eller noe her i Las Vegas. Jeg vil reise hjem igjen etter finalen og fortsette å leve det livet jeg har levd som vanlig. Jeg vil fortsette og jobbe og ikke la premiepengene forandre mitt liv alt for mye. Selvfølgelig vil jeg få det mer bekvemt med disse premiepengene, men jeg har ingen planer om å endre min livsstil selv om min bankonto vokser radikalt.

Nå er det ikke bare pokerrommene og operatørene som har jaktet på chipleaderen med sponsoravtaler i handen. Hoteller, limosinfirmaer og alle som har noe med poker å gjøre i Las Vegas har hatt større og mindre avtaler de gjerne vil gi ham før han kommer tilbake til las Vegas i november for å spille finalebordet. Men Moon er overhodet ikke interesser i avtale med noen. Han vil ha det samme hotellrommet han bodde på før han startet på Main Event og vil ikke benytte noen limousin når han skal ferdes rundt i Las Vegas i november.

Om han klarer å ta hjem seieren eller ikke er det ingen som vet før i november når finalespillet gjenopptas. Kanskje ser vi en holdningsendring hos Moon før dette, men uansett hva som skjer så er det ikke mange svar å få før i november.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories