888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Pokerlistings gründere, Andreas Oscarsson, drept i sitt hjem

Pokerlistings gründere, Andreas Oscarsson, drept i sitt hjem 0001

Andreas Oscarsson, gründeren av Pokerlistings, var den kjente pokerprofilen som ble funnet mordet i sitt hjem i Trollhättan, Sverige på mandag denne uken. Andreas ble skutt til døde og ble funnet av nær familie liggende død i sin seng. I hjemmet sammen med den døde fantes også hans to år gamle sønn. Politiet i Sverige forløpig veldig tilbakeholdne med detaljerte opplysninger på hva som har skjedd, men sier de er ganske sikre hva som har skjedd og at kanskje sønnen kan ha sett noe av det som har skjedd.

Oscarsson startet Pokerlistings i begynnelsen av 2000-tallet. Bedriften er i dag et multi-nasjonalt foretag med flere hundre ansatt rundt om i hele verden. Andreas trakk seg tilbake fra sin lederstilling for kort tid tilbake for å gå inn i en rolle med mer konsulentvirksomhet.

Årsaken til hva som ligger bak dette brutale mordet er fortsatt uklart, men politiet i Sverige jobber selvfølgelig med å løse opp i saken så snart som mulig. Vi her hos PokerNews ønsker å sende våre kondolanser til Oscarssons familie og venner. Det som har skjedd er meget sørgelig, og vår tanker er med dere!

Hva synes du?