WSOP 2018

La oss gjøre en avtale: Full Tilt Poker lanserer ny programvare

La oss gjøre en avtale: Full Tilt Poker lanserer ny programvare 0001

Vi har alle vært der (okay, bare i drømmene for noen av oss da..). Du sitter på et finalebord på Full Tilt som chipleader og med tre andre "heldig-griser" som bare sitter og venter på å dra deg ut, og for å gjøre situasjonen for deg enda verre, så er det like før blindsene stiger til enda høyere nivåer. Dette er da en perfekt tid for å foreslå en avtale med motpartene om deling av premiene, men problemet er bare at Full Tilt har ikke hatt den muligheten i sin tidligere programvare. Men fortvil ikke, lykke er på din side denne gangen, Full Tilt har nå nettopp hatt en massiv oppgradering av sin programvare og dette er en av de nye funksjonene for deg som spiller.

Oppgraderingen av programvaren skjedde den 30. Juli og du kan nå se f. eks tre forskjellige med avanserte filtere og personlige innstillinger av ulike sorter. Du kan enkelt sjekke din nåværende kontobalanse, legge dine favorittspill i egne grupper og sjekke dine innspilte Full Tilt Poeng under spillets gang. Men den mest verdifulle delen av oppgraderingen anser vi for å være den delen hvor det nå da er mulig å inngå spesialavtaler om deling av premier med motstandere i turneringer. Dette kan skje ved automatisk deling eller spilleren som har startet forslaget kan legge inn avtalen om delingen manuelt. Sjekk selv hvilke muligheter det er. Delinger kan for øvrig skje både i turneringer og i sit-n-goes.[

b]Independent Chip Modeling (ICM) [/B] – The Independent Chip Model (ICM) kalkulerer ut premiene etter størrelsen på stacken din i øyeblikket og regner ut hvor mye din premie på den måten blir. Det tas også hensyn til størrelsene på stackene til motspiller i denne kalkulasjonen for få en så rettferdig fordeling som mulig.

Chip Ratio – Utregner premiene direkte etter størrelsen på stacken din, men ingen premie kan være større eler mindre enn hva premielisten tilsier. (eksempel: Førstepremien kan ikke bli store med denne avtalen metoden enn hva premiefordelingen i lobbyen allerede forteller for denne turneringen).Custom Deal – Spillere som har foreslått avtalen sitter med et lite kontrollpanel hvor alle premiene kan manuelt justeres etter avtaler som gjøre spillerne i mellom.

Nye spillere kan selvfølgelig spille med denne nye oppgraderingen og husk også å ta med deg denne fantastiske bonusen som FullTiltPoker.com tilbyr nye spillere – 100 % bonus opp til $600 på deres første innskudd.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories