$500 freerollserie hos Everest Poker i HELE 2009!

$500 freerollserie hos Everest Poker i HELE 2009! 0001

På lørdager i resten av 2009 vil du som PokerNews spiller ha muligheten til å spille i en fantastisk freerollserie hos Everest Poker. Du trenger KUN 10 Summit poeng for å være kvalifisert! PokerNews og Everest Poker har en uslåelig freerollserie med $500 i premiepotten som skal spilles hver eneste lørdag i resten av 2009! Så dersom du ønsker å vinne deg noen ekstra dollar gjennom spill hos Everest Poker så har du en strålende mulighet nå. Alt dette er eksklusivt til PokerNews sine lesere og spillere.

Disse freerollene byr spillerne på en garantert premiepott på $500 som vil bli fordelt i samsvar med Everest Pokers standard utbetalingsprosedyre. For å kunne delta i denne fantastiske freerollserien, må du har lastet ned og åpnet en konto hos Everest Poker via PokerNews, gjort en minimumsinnskudd og deretter spilt inn minst 10 Summit poeng, poeng som du senere skal benytte til innkjøp i de forskjellige freerollene.

Alle disse turneringene har den fellesnevneren at de starter klokken 15:30 norsk tid og kommer til å bli spilt på følgende datoer fremover:

15. august

22. august

29. august

12. september...

For å finne frem til disse turneringene hos Everest Poker har vi her en liten guide på hvordan du finner frem:

1. Du logger inn i klienten hos Everest Poker

2. Du klikker 'Tournaments' og deretter 'Private'

3. Sorter turneringene etter innkjøp

4. Let deg frem til 'PokerNews $500 med innkjøp 10 Summit Points

0 freerollserie hos Everest Poker i HELE 2009! 101

For å se det fullstendige skjemaet over alle disse Everest Poker freerollene som er planlagt fremover må du klikke deg inn på våre freerollsider. Der finner du den komplette listen ikke bare fra Everest Poker, men alle freerollene som er planlagt hos PokerNews i lang tid fremover. Og husk at vi hele tiden jobber for å tilføre enda flere freeroller til denne listen! Alle freerollene fra Everest Poker må ha minimum 50 spillere for at den skal bli startet.

[I]Dagens Tips: Everest Poker tilbyr også PokerNews spillere en fantastisk innskuddsbonus på opp til $200 på ditt første innskudd. Sørg for at du får med deg dette gode tilbudet når du åpner din konto hos Everest! [/I]

More Stories

Hva synes du?