$2000 freeroller hos PokerStars - Eksklusiv for PokerNews

$2000 freeroller hos PokerStars - Eksklusiv for PokerNews 0001

PokerStars har hatt mange med freeroller gående her hos oss i PokerNews, og det er fortsatt flere muligheter igjen nå i august måned. Så dersom du har spilt inn nok poeng for å delta, så husk å sjekke dato og tider for når disse freerollene går. Vi snakker jo om fantastiske $2,000 Cash Freeroll Serie hos PokerStars. Denne serien er eksklusiv for PokerNews spillere og gir deg en sjanse til å vinne noen skikkelige premier hver eneste uke!

Kortversjonen: For å bli kvalifisert – opprett en konto eller bruk din allerede opprettede Pokerstars konto som er opprettet gjennom PokerNews for å tjene poeng den ene måneden, motta en billett for å delta i freerollene den neste kalendermåneden.

Muligheten til å kvalifisere seg for august måneds freeroller er dessverre gått ut nå, men dersom du har lastet ned PokerStars gjennom PokerNews og har spilt poker i løpet av juli måned så kanskje du er kvalifisert uten å være klar over det? Sjekk din konto om du har fått tildelt en billett(er) allerede!

Frerolls i august/september:

8. august

9. august

15. august

22. august

29. august

5. september

12. september

13. september

19. september

26. september

Den lange versjonen: For å bli kvalifisert – last ned PokerStars gjennom PokerNews, registrer en ny konto, gjør et minimumsinnskudd og spill inn 150 VPP i kalendermåneden før freerollene. For hver 150 VPPs du spiller inn vil du motta en '150 Poengs billett' som du kan benytte til å registrere deg til den freerollen du selv ønsker å spille den påfølgende måneden. For eksempel, poeng som du har tjent i juli måned kan du benytte til å spille freeroller i august måned, og deretter poeng tjent nå i august måned kan du benytte til turneringene i september måned. Og på toppen av dette dersom du spiller inn flere poeng vil du få flere '150 poengs billetter' (maksimum 5 per måned) så du kan spille i alle våre $2k freerollen den påfølgende måneden.

Billetter som blir delt ut er kun gyldige for den måneden de blir delt ut, og alle billettene vil bli delt ut i begynnelsen av hver måned de kan benyttes. For eksempel vi billettene for poeng opptjent i august bli delt ut i begynnelsen av september og kan KUN benyttes til freerollene i september.

PokerNews notat: PokerStars tilbyr også PokerNews spillere en eksklusiv PokerStars bonus på deres aller første innskudd på 100 % opp til $600.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories