PokerStars EPT Kiev er i gang

PokerStars EPT Kiev er i gang 0001

Sesong 6 av PokerStar.net EPT er nå i gang i den ukrainske hovedstaten Kiev. Egentlig skulle starten ha gått i den russiske hovedstaden Moskva, men for noen uker siden endret de russiske myndighetene regelverket for pokerspill i Russland og dermed måtte European Poker Tour flytte sitt åpnings event.

Dag 1 a ble spilt i går med 129 spillere til start. Ikke alt for mange i forhold til hva vi er vant med, men arrangøren er fornøyde med tanke på at arrangementet ble flyttet hit for kun kort tid siden. Og vi har så langt ikke hatt gleden av å se for mange skandinaviske spillere. 0 norske, 0 finske, 1 dansk og 2 svenske ble fasiten etter den første av de to startdagene. Og de tre var blant de 93 spillerne som gikk videre til dag 2. Leder etter dag 1A gjør den unge ukraineren Mihaylo Demidenko med hele 145,125 chips foran sin landsmann Oleksandr Ziv som sitter med 98,275 chips. Danske AllanBække er best av de tre skandinavene og sitter mer 67,025 chips som gir han en 12. plass etter dag 1A. Svenskene Clas Westerberg og Johan David Larsson sitter med henholdsvis 55,875 og 38,875 chips og ligger plassert omtrent midtveis på listene.

Det var ikke alt for mange kjente spillere som hadde tatt turen til den ukrainske hovedstaden for å spille poker i går. Men noen representanter fra Team PokerStars var selvfølgelig til stede; Italieneren Luca Pagano og russeren Alex Kravchenko. Andre kjente navn var Arnaud Mattern, Vadim Shlez, Nikolay Evdakov og "Miami John" Cernuto. Av disse var det kun Luca Pagano som ikke kom seg videre til dag 2. Han ble slått ut midtveis på dagen da hans to par ikke stod mot motspillerens tress.

I dag er det forventet et noe større felt enn første dagen, men vi har vår tvil på om det totale antallet overstiger 300 spillere. Arrangøren sier de vil være meget godt fornøyde om så skulle skje.

Programmet for Main Event, hvor innkjøpet er på $5.000, har følgende program:

Tirsdag, 18. august: Dag 1A

Onsdag 19. august: Dag 1B

Torsdag 20. august: Dag 2

Fredag 21. august: Dag 3

Lørdag 22. august: Dag 4

Søndag 23. august: Finalebord

I tillegg er det satt opp for å spille en EPT High Roller turnering som skal starte på fredag den 21. August.

PokerNews er selvfølgelig til stede i Ukraina, og dersom du ønsker å følge åpningsturneringen av sesong 6 for PokerStars.net European Poker Tour kan du klikke deg inn til våre engelskspråklige bloggere og følge dem under hele turneringen i Kiev.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories