Durrrr challenge – Antonius fullfører snuoperasjon – opp i ledelsen

Durrrr challenge – Antonius fullfører snuoperasjon – opp i ledelsen 0001

Vi rakk ikke engang å rapportere at Patrik Antonius hadde halvert den ledelsen Tom "durrrr" Dwan har hatt en stund nå. Forrige kvelden/natten tok Antonius et stor jafs av Dwans ledelse og i neste runde gikk han opp i ledelsen. Ledelsen er ikke veldig stor, men han leder! Men ser man på hele operasjonen, så er en ledelse på $76,000 ganske bra etter å ha ligget under med $730,000.

Den 24. August gjenopptok de "durrrr challenge" mellom Antonius og Dwan og det var her i denne sesjonen at Antonius lykkes med å halvere Dwans tidligere forsprang på $730 000 ned til "kun" $334,200. Han fortsatte dette spillet også neste dag, den 25. August, og vant igjen ganske bra ved å slette Dwans forsprang og gå forbi og opp i ledelsen i utfordringen. Ledelsen ble på "bare" $76 000, drøyt en tiendedel Dwans tidligere ledelse. En eneste hand er alt som skal til for å snu dette rundt igjen og Dwan er tilbake i ledelsen.

I løpet av sesjonen de spilte den 25. August spilte de 1241 hender hvor Patrik til sist gikk fra bordet med en pluss på $415 000. Antonius vant fire av de fem største pottene i denne sesjonen, men det var Tom Dwan som dro hjem den aller største på $229 558. Potten ble innledet med at Patrik kikket ned på {2-Diamonds}{a-Hearts}{a-Clubs}{k-Hearts} i big blind samtidig som Dwan ble tildelt {3-Spades}{5-Hearts}{9-Spades}{7-Hearts}, som han slår om med, opp til $1200. Patrik svarer tilbake ved å slå om igjen til $3600, noe som igjen resultaerte i at Dwan slår om enda en gang opp til $10 800. Antonius var ikke sen med å svare, og slo direkte opp til $25 200, som Dwan denne gangen valgte å bare syne. Floppen kom med {9-Hearts}{2-Clubs}{q-Clubs} og med $61 200 allerede i potten, byr Patrik ut med pottbud og Dwan svarer med å by inn resten av hva han hadde, som var $78 779, som Patrik selvfølgelig syner. {3-Clubs} på turn gjorde at Dwan styrker handen tilk to par, som var den beste handen også etter riverkortet kom på bordet. Dermed tok Tom hjem denne sesjonens største pott .

durrrr challenge fakta

• Spilte hender: 22 683

• Leder: Patrik Antonius

• Ledelse: $76,104

• Spilte omganger: 31

• Total tid de har spilt: 3 dager, 9 minutter

• Største pott: $477,555 (19. juli, Antonius vinner)

Fortsett å følge med på "durrrr challenge" her hos PokerNews eller hvorfor ikke åpne en egen Full Tilt konto og følg all action direkte ved bordene hos Full Tilt. Åpner du en ny konto i dag, så husk å benytte deg av vårt tilbud hos Full Tilt Poker, en bonus på 100 % opp til $600 på første innskudd. Du får også tilgang til en rekke eksklusive Full Tilt Poker freeroller, kun tilgjengelige for PokerNews sine spillere!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories