888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Brev fra sjefsredaktøren: The New PokerNews.com

Brev fra sjefsredaktøren: The New PokerNews.com 0001

Jeg tror med sikkerhet at vi kan si at pokerspillere vanemennesker. Vi stabler sjetongene vår på den samme måten, ofte spiller vi de samme typene turneringer online, og noterer og skryter av sesjoner hvor vi har vunnet. Ok, den siste der varierer veldig fra spiller til spiller selvfølgelig. Så nå når våre lesere etter hvert oppdager at deres kjære PokerNews.com er i ferd med å gjennomgå en "ansiktsløftning", så vil det helt sikkert bli mange som blir forvirret da ikke deres faste lesespalter ikke lenger er der de var. Og dette vil naturlig nok forvirre vanemennesker som pokerspillere jo er! Men som en trøst i den saken så kan vi garantere at PokerNews.com vil komme tilbake i en enda bedre form enn det den har i dag, og vi håper at alle våre lesere mener det samme når vi er endelig ferdig. Vi kommer alltid til å være den plassen du kan gå til når du trenger noe i forbindelse med poker, og vil komme med nye friske nyheter og mer verdifullt innhold enn noen gang tidligere.

For de som ikke er kjent med meg; Jeg kommer inn i PokerNews familien etter fire års jobbing med BLUFF Magazine;

- De første to årene redaktør og de siste to årene som sjefsredaktør. I min tid hos BLUFF har jeg hatt en fantastisk tid og jeg er veldig takknemlig for den erfaringen jeg tar med meg fra dem. Men jeg er nå utrolig fornøyd med å komme inn og få jobbe med den største og mest respekterte pokermedia siden online i verden!

I de neste månedene vil du straks begynne å se forandringen av PokerNews.com ettersom vi vil gi deg mer nyheter, livsstil og underholdning, sladder, forumaktiviteter, politikk, intervjuer og strategier enn noen gang tidligere. Vårt tekniske team jobber også veldig hardt nå for tiden med å sette sammen det "nye PokerNews.com", som vi forhåpentligvis skal lansere i løpet av en måned eller to. Den nye designen vil sikre at med alt dette nye innholdet kommer et nytt utseende og følelse som reflekterer bedre med den nye retningen vi er i ferd med å sette.

Som med alle forandringer, vil det alltid være noen små problemer I starten. Men vi håper at også du kan hjelpe oss å forbedre dette og forstå at vi gjør noen seriøst drastiske forandringer for å kunne bli den alle beste kilden online for både pokerspillere og fans.

Skulle det være noe du ønsker å fortelle oss eller meg på vår vei inn i fremtiden, så ønsker jeg deg hjertelig velkommen til å sende meg en email på Matthew@PokerNews.com med det du har på hjertet. Forslag, kommentarer eller tilbakemeldinger er alle velkomne – husk at PokerNews er til for nettopp deg og hele verdens pokerfellesskap!

Hva synes du?