Carbon Poker fortsetter sin $500 PokerNews cash freerollserie

Carbon Poker fortsetter sin $500 PokerNews cash freerollserie 0001

Den blir bare mer og mer populær og bare flere og flere pokerrom henger seg på med flere og flere freeroller til våre lesere. Denne gangen er det Carbon Poker som har hengt seg med i vår populære $500 PokerNews Cash freerollserie. Det er ikke freeroller hver eneste dag, men det er flere dager det er freeroller hos flere av våre samarbeidspartnere.

Det absolutt beste med disse freerollene må være kvalifiseringsprosessen. Det kan ikke bli mye enklere enn dette.

Alt du behøver å gjøre er å åpne en ny konto hos Carbon Poker via PokerNews og du er kvalifisert! Du behøver IKKE gjøre noe innskudd, IKKE spille inn noen poeng og IKKE spille noen raked hands! Dette må være en av de mest perfekt måten å starte en ny bankroll på for nye spillere. Du kan fritt spille poker uten å sette noen av dine egne penger på risk – og det beste er selvfølgelig at du kan vinne penger. I tillegg til premiepengene vil vinneren få en $220 PokerNews Cup billett med sjansen til å vinne en PokerNews Cup Australia pakke til en verdi av $5000!

De spillere som allerede har åpnet en konto hos Carbon Poker via PokerNews linker, er selvfølgelig også velkomne til å delta.

Turneringene finner du i lobbyen hos Carbon Poker klienten under flikene "Tournaments" og "Private". Der må du da lete det frem til den riktige turneringen som har navnet "PokerNews $500 Cash". Når du har funnet den er det bare å klikke seg inn og registrere seg – dersom du har oppfyllt de enkle kravene vi har omtalt over her.

Carbon Poker fortsetter sin 0 PokerNews cash freerollserie 101

$500 PokerNews Cash Freerolls - Carbon Poker

Skjemaet for de neste freerollene hos Carbon Poker er slik:

5. august
12. august
19. august
26. august

For å få en fullstendig oversikt over alle våre freeroller, anbefaler vi at du allerede nå klikker deg inn på våre freerollsider. Her kan du finne freeroller og andre gode turnerings-tilbud fra noen av de aller største og beste pokeroperatørene i verden.

[I]PokerNews tips: Som PokerNews spiller hos Carbon Poker kan du også benytte deg av en fantastisk Carbon Poker bonus på 200 % opp til $1000 på ditt første innskudd! [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories