Full Tilt forsøker å sette ny verdensrekord i antall spillere i onlinepokerturnering

Full Tilt forsøker å sette ny verdensrekord i antall spillere i onlinepokerturnering 0001

Som en del av den pågående feiringen av "Five" sitt fem års jubileum, vil Full Tilt Poker arrangere en spesiell turnering nå på søndag som de håper skal bli ny verdensrekord og noteres i Guinness Book of World Records som den største turneringen som er arrangert online i historien.

Full Tilt's forsøk på å skape pokerhistorie vil skje nå på søndag, den 19. Juli klokken 15:05 (3:05 PM) ET. Innkjøpet er lagt til $5, eller 1,000 Full Tilt Poker poeng. Satellittkvalifiseringer er også tilgjengelige. Det er lagt til ganske store penger til denne turneringen også. Det er satt opp en garanti på hele $250,000 i premier, som Full Tilt vil matche og slenger inn enda $250,000 i premiepotten. De håper denne spesielle turneringen vil trekke hele 50,000 spillere.

Full Tilt har satt opp en egen side med all informasjon foran søndagens turnering. Du kan klikke deg dit og lese alt selv - www.fulltiltpoker.com/five/the -record-breaker. Dersom dette blir en suksess med nok deltakere vil de slå rekorden som i dag innehas av konkurrenten PokerStars med 35,000 deltakere i en turnering.

Dette arrangementet avrunder Full Tilt's feiring av "FIVE", hvor du kan lese alle detaljene på www.fulltiltpoker.com/five. Andre spesielle saker som pågår i forbindelse med feiringen av Full Tilt´s fem års jubileum er "5x" Happy Hour, Birthday Money Sunday, a "$5K Every 5 Hours" giveaway, a 5x Bustout Bounty på Full Tilt "røde proffer" i utvalgte turneringer, og flere spesialtilbud.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories