888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Antoine Saout utløser $1 million bonus til Everest-spillere!

Antoine Saout utløser $1 million bonus til Everest-spillere! 0001

Franske Antoine Saout kvalifiserte seg til årets WSOP Main Event via Everest Poker og er nå en av "november nine" spillerne som skal gjøre opp om verdensmestertittelen i november. Dette gjorde han i sin aller første WSOP opptreden. Og i tillegg til å ha klart dette kunststykket allerede, så har han også gledet mange andre spillere som spilte WSOP Main Event gjennom Everest Poker. De lovte nemlig 1 million dollar på deling til alle disse spillerne dersom noen tok seg frem til finalebordet. Nå må de betale ut denne millionen!

Antoine Saout's sommer blir garantert en av de beste i hans liv. Han har allerede sikret seg å bli dollarmillionær ved å nå finalebordet av Main Event i WSOP 2009, og nå kommer det altså en overføring fra Everest Poker på nesten $20,000 ekstra i bonus. Totalt var det 51 spillere som kvalifiserte seg for 2009 WSOP Main Event gjennom Everest Poker. Dette skulle dermed da gi hver spiller en sum på $19,607 hver inn på kontoen.

Hva er dette egentlig? Jo som en del av en kampanje lansert tidligere i år, ble den massive bonusen lovet delt mellom alle Everest kvalifiserte spillere, dersom noen av kom på finalebordet - en formidabel oppgave med et startfelt med over 6400 spillere. Og nå har dette altså skjedd ved Antoine Saout. Ikke bare var størrelsen på feltet et monumentalt hinder, Saout tilbrakte også mesteparten av de siste tre dagene sittende ved siden av kanskje den beste spilleren i verden, Phil Ivey.

Unødvendig å si at Saout nøt god støtte fra sine medkvalifiserte da han nærmet seg finalebordet. Og han vil garantert få enorm støtte og oppmerksom fra dem i tiden som er å vente før finalebordet av WSOP 2009 skal spilles i november.

Saout kommer fra Saint Martin des Champs i Frankrike, kvalifiserte seg til Main Event for bare $50 på Everest og er nå garantert millionær og ha er en av kun to ikke-amerikanske spillere på finalebordet. Snakk om en perfekt sommer!

Relaterte spillere

Hva synes du?