WSOP Main Event - Rapport dag 1a

WSOP Main Event - Rapport dag 1a 0001

Så var det som så mange har gått og ventet på endelig i gang! Vi snakker selvfølgelig om årets utgave av World Series of Poker Main Event. I natt norsk tid startet det, og den første av totalt fire startdager dro i gang. Til start kom det 1116 spillere og av disse va det 821 som gikk videre til dag 2 av årets Main Event.

Av de 1116 som kom til start i natt fant vi kun fem norske spillere, og av de så har tre lykkes å ta seg videre til dag 2. Best av disse ble André Seielstad, som etter at dagen var avsluttet endte på 124 plass med 63 000 sjetonger. Leder gjør canadieren Eric Coultier, som sitter med 150,750 sjetonger, foran engelskmannen Redmond Lee med 134,275 sjetonger. Beste nordiske spiller etter nattens spill er dansken Jonas Klausen på 83. plass, med beste svenske spiller, Alex Ivarsson på 94. plass.

WSOP Main Event – Norske spillere videre fra dag 1a

124 - Seielstad, Andre - 63 000

437 - Kverneland, Kristian - 35 200

604 - Sterk, Michel - 24 325

WSOP Main Event fortsetter som sagt i natt igjen med dag 1b. >Startfeltet i natt forventes å bli noe mindre, da det er amerikansk nasjonaldag den 4. Juli - "Independens Day", og det skal naturligvis feires og i Las Vegas av de mange amerikanerne som er der i området om vi kjenner dem rett.

Uansett hvor mange som kommer til start, så er PokerNews på plass og leverer direkte oppdateringer som alltid fra turneringsgulvet, via vår engelske WSOP live-rapportering.

(Bilde: Kristian Kverneland)

Hva synes du?

More Stories

Other Stories