Exclusive $1,000 Cash Freeroller hos Full Tilt Poker

Exclusive $1,000 Cash Freeroller hos Full Tilt Poker 0001

PokerNews og Full Tilt Poker slår på stortromma sammen ved å dra i gang en fantastisk ny freerollserie med hele $1,000 i premiepotten. Dette er bare halve sannheten da denne freerollserien startet allerede den 28. Juni. Men det er fortsatt gode muligheter både til å delta og ikke minst å vinne penger, da det fortsatt er TO turneringer igjen i denne serien!

For å kunne bli med på dette fantastiske opplegget, må du laste ned programvaren for Full Tilt Poker gjennom linkene her hos PokerNews, og deretter spille inn KUN 100 spillerpoeng (player points) – enkelt som bare det! De to freerollene som gjenstår spilles den 5. Juli og den 2. august. Dette tilbudet er også for de spillere som tidligere har lastet ned og registrert sin konto gjennom linkene her hos PokerNews.

Som alltid finner du disse freerollene hos Full Tilt Poker lobbyen under 'Tournaments' og 'Private' fliken.

Exclusive ,000 Cash Freeroller hos Full Tilt Poker 101

Full Tilt Poker - Poker lobby

For å få en full oversikt over hvilke tilbud vi har gående sammen med de største pokerrommene i verden, klikk deg inn på sidene PokerNews Freeroller allerede nå og velg deg ut hva du ønsker å delta i.

[I]Tips: Full Tilt Poker tilbyr PokerNews spillere en utrolig Full Tilt Poker bonus på 100% opp til $600 på deres første innskudd. Og en meget god $500 Cash Freeroll Serie som spilles fremover fre til og med 30. august![/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories