Klarer du å kvalifisere deg til Full Tilt's "Face the Ace" TV show

Klarer du å kvalifisere deg til Full Tilt's "Face the Ace" TV show 0001

Er du på jakt etter en måte å måle dine kunnskaper og ferdigheter i heads-up poker, så har du muligheten nå. Nå annonserer Full Tilt poker at du kan måle dine ferdigheter mot noen av verdens mest kjente pokernavn i deres nye TV show. Det er nemlig tilgjengelig og mulig å kvalifisere seg online for dette showet. Navnet på det nye TV-showet er "Face the Ace," som skal gi hver utfordrer en mulighet til å beseire opp til tre av Full Tilt proffene i head-to-head matcher og du kan bli den som stikker av med $1,000,000.

"Face the Ace" begynner å filme den 9. Juli i Las Vegas som forberedelse på showet som skal sendes på TV kanalen NBC lørdag den 1. august 2009 klokken 9:00 pm ET. Showet som først ble annonsert sent i april i år er blitt beskrevet som "delvis gameshow, delvis realityshow," og vil bli ledet av "Sopranos" stjernen Steve Schirripa, og lover å inneholde noen formidable pokeress. Blant "Essene" som er planlagt å delta i de forskjellige episodene av showet er Full Tilt proffene Howard Lederer, Phil Ivey, Chris "Jesus" Ferguson, Jennifer Harman, Erick Lindgren, Phil Gordon, Erik Seidel, Allen Cunningham, Andy Bloch, John Juanda, Mike Matusow, Patrik Antonius og Gus Hansen.

Formatet på showet vil være at det begynner med en utfordrer (online kvalifiserer) blir stilt foran fire sotede glassdører. Bak hver dør befinner det seg forskjellige "Ess" som vil være motstanderen i den første heads-up matchen. En spiller som da vinner sin første match må sette sin gevinst på risk og satse disse pengene for å gå videre til match nummer to. Og det blir samme prosedyre igjen dersom spillere/utfordreren vinner match nummer to. Skulle du klare å vinne tre matcher vil gevinstene øke gradvis oppover til 1 million dollar.

Syv en times episoder skal produseres av "Face the Ace" etter den foreløpige planen og de vil bli sendt på TV kanalen NBC fra 1. August og frem til 2. Januar 2010.

Mer informasjon om hvordan du kan bli utfordrer i "Face the Ace" er tilgjengelig på facetheace.com og fulltiltpoker.net. Her er en liten smakebit på hvordan Full Tilt's nye TV show "Face the Ace" vil se ut:

Hva synes du?

More Stories

Other Stories