William Hill's $500 Cash Freeroll Series

William Hill's $500 Cash Freeroll Series 0001

William Hill er den nyeste av medlemmene i vår pokerromfamilie som skal arrangere en fantastisk $500 Cash Freerollserie eksklusivt for PokerNews sine spillere. Fra nå og frem til 16. juli vil PokerNews spillere ha eksklusiv adgang til to $500 Freeroller hver måned – alle med veldig enkle krav til kvalifisering for å kunne delta.

For å kunne få kloa i noen av de pengene som de formelig deler ut i disse freerollene, må du laste ned William Hill Poker ved å benytte deg av nedlastningen her hos PokerNews. Deretter må du gjøre et innskudd og spille inn et eneste poeng, som du skal benytte til 'buy-in' til freerollen når den skal spilles – du kan selv velge hvilken du ønsker å spille. Du må selv registrere deg manuelt til den freerollen du ønsker å spille når registreringen åpner like før turneringen starter. For å finne frem til disse freerollene, klikker du deg inn i lobbyen til William Hill og du finner dem under 'Scheduled Tournaments' og 'Freerolls' flikene med tittelen 'PokerNews $500 Freeroll'. Alle freerollene i denne serien vil starte klokken 19:45 GMT. Spillere som allerede har lastet ned William Hill gjennom PokerNews sine linker er også velkomne til å delta mot at de oppfyller de kravene som er gitt over her.

For å se hele våre lange liste med freeroller inklusive disse nye fra William Hill Poker, klikk deg inn på våre Freerolls allerede nå og sørg for at du har den liggende i dine favoritter på computeren. Det kommer stadig flere og flere nye freeroller på de sidene etter hvert som de nærmer seg de forskjellige store eventene rundt om i verden med mer.

[I]Dagens Tips: William Hill tilbyr også PokerNews sine spillere en fantastisk førstegangsbonus på hele 100 % opp til $600.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories