Durrrr Challenge kommer til London i september

Durrrr Challenge kommer til London i september 0001

Den nå så kjente durrrr challenge har fanget oppmerksomheten til de fleste pokerspillere rundt om I hele verden, og nå har den havnet også hos folkene på Matchroom Sports i London. De ha nå annonsert at Tom "durrrr" Dwan vil komme og spille en live-versjon av sin Million Dollar Challenge i London nå i september. Utfordringen denne gangen går på at Dwan skal spille mot fire motstandere over 500 hender hver i en live heads up match. Hver spiller vil kjøpe seg inn i utforsringen med $500,000 og blindene vil være pålydende $500/$1000 og hvor motstander vil bli tilbudt å spille enten Pot-limit Omaha eller No-Limit Hold'em. Ingen spiller kan forlate utfordringen før det er spilt minst 500 hender eller at spilleren har spilt seg blakk.

Eddie Hearn, Managing Director på Matchroom Sport sa i en kommentar "Vi har vært heldige nok til I mange år å kunne promoter de største navnene i mange forskjellige sportsgrener, og Tom er uten det minste tvil et av de største trekkplastrene i poker i øyeblikket. Han er totalt fryktløs i sitt spill og er forberedt på å spille mot hvem det skulle være som ønsker å møte ham ansikt mot ansikt i denne Million Dollar match oppsetningen. Dette vil garantert bli en av de hotteste oppsetningen i pokerens historie."

Dwan, som har estimerte gevinster fra onlinepoker på rundt $10 million, er glad for denne utfordringen. "Jeg gleder meg allerede til å sette meg til bords og spille mot noen av verdens beste pokerspillere live i London. Det virker jo som om det er veldig mange som vil spille mot meg, men jeg ser aldri noe til dem på internett. Det skal bli veldig interessant å se hvilken respons Eddie får ut av dette og hvem som er villige til å ta i mot utfordringen."

Det er enda ingen motstander som er navngitt, men dette blir et MÅ se program for TV titterne. Mange av de spillerne som trakk seg vekk fra den nå så kjente onlineutfordringen, smiler kanskje nå bredere og vil melde sin interesse for dette. Og mer perfekt tidspunkt skal man lete lenge etter da store deler av verdenseliten vil være i London på dette tidspunktet for å spille WSOPE og EPT. Og det vil ikke overraske oss om vi får se f.eks enten Doyle Brunson, Phil Hellmuth, Gus Hansen eller Daniel Negreanu vil vise interesse for dette (Og nesten selvfølgelig også Phil Ivey, David Benyamine og Patrik Antonius).

Hvem vet kanskje det er en norsk spiller som har god nok bankroll eller sterk nok sponsor til å kunne melde seg på som interessent i dette? Hva tror du? Uansett hvem som blir å spille mot Tom "durrrr" Dwan i denne utfordringen, så blir det noen timer med god TV underholdning for de som ikke kan ha gleden av å overvære dette i London i september.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories