888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

WSOP - Calling the Clock med Johnny Lodden og Thor Hansen

WSOP - Calling the Clock med Johnny Lodden og Thor Hansen 0001

Denne miniserien med som vi har døpt til "Calling the Clock" har blitt en populær intervjuserie under WSOP 2009. Som dere sikkert alle vet så har PokerNews vært på plass i Las Vegas siden starten av årets World Series of Poker. I løpet av hele den tiden har vi levert rapporter fra alle de eventene som har blitt spilt, gjennomført intervjuer med vinnere, reportasjer ved siden av bordene, men også en ganske komisk form av intervjuer som vi har døpt til "Calling the Clock". I disse intervjuene blir det fyrt løs med spørsmål av alle kategorier som spillerne skal svare på i løpet av 60 sekunder. Poenget er at de skal svare det første de tenker på etter at spørsmålet er stilt til dem.

PokerNews sin reporter var heldig og fikk tak i Johnny Lodden , Kathy Liebert og Jeff Madsen som alle blir stilt til veggs i denne spørsmålsrunden. Gloria Balding, PokerNews sin egen reporter, fikk også en liten prat med "The Godfather of Poker" i Norge, og da snakker vi selvfølgelig om Thor "The godfather" Hansen .

Her kommer alle disse fire forskjellige intervjuene:

Thor Hansen

Calling the Clock – Johnny Lodden

Calling the Clock – Kathy Liebert

Calling the Clock – Jeff Madsen

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?