Betfair Poker arranger $500 PokerNews Cash Freerolls

Betfair Poker arranger $500 PokerNews Cash Freerolls 0001

Hjemmebanen til vår egen WSOPE Champion Annette Obrestad, samt John Tabatabai, Sorel Mizzi og Peter Jepsen, Betfair Poker henger seg nå på de populære freerollseriene vi har kjørt på PokerNews den siste tiden. Denne gangen er det nok en fantastisk $500 PokerNews Cash Freeroll Serie som starter med en freeroll hver måned frem til 12. august.

For å feire lanseringen av denne fantastiske kampanjen, vil ingen av disse freerollene ha noen krav om minimumsinnskudd. Og i tillegg vil det IKKE være noen krav om å spille inn poeng eller rake en viss mengde!

Du må kun laste ned programvaren til Betfair Poker, registrere en ny konto og du kan være med å spille. Alt dette må selvfølgelig gjøres via linkene hos PokerNews for at du skal bli kvalifisert til denne utrolige serien.

Denne $500 PokerNews Cash Freerollserien vil bli holdt på følgende datoer:

15. juli

12. august

Dersom du allerede skulle ha lastet ned din Betfair Poker konto via PokerNews på et tidligere tidspunkt, så er du selvfølgelig også velkommen til å delta.

For å få en total oversikt over alle de tilbudene vi har sammen med Betfair Poker – sjekk da ut PokerNews Freerollside og vår egen BetFair Poker side.

[I]Tips: Betfair Poker tilbyr PokerNews spillere en spesiell Betfair Poker bonus på første innskudd på hele $2,500 og en eksplosiv $2k + $1 Million Qualifier Freeroll Series![/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories