WSOP 2018

WSOP 2009 – Resultat Event #2, $40,000 NL Hold´em

WSOP 2009 – Resultat Event #2, $40,000 NL Hold´em 0001

Det prestigefylte event #2 i årets World Series of Poker, en jubileumsturnering med innkjøp på massive $40,000, er nå ferdispilt etter fire dager med tøfft spill. Til start i dette eventet kom hele 201 spillere som alle betalte $40,000 for å være med å spille denne turneringen. Dette resulterte i en premiepott på over 80 millioner dollar, som 27 lykkelige spillere skulle dele seg i mellom. Vinneren alene ville få nesten 1,9 millioner dollar!

Anledningen for dette eventet var å feire at WSOP i år spilles for 40. året, og dermed ble det en high stakes turneringen i åpningen for å markere dette jubileum. Og som forventet tiltrakk denne turneringen seg store deler av pokereliten, da mange av de anså denne turneringen som en perfekt anledning til å komme i gang med årets WSOP. Vi skal ikke nevne mange navnene fra deltakerne i dette eventet for at all tvil forsvinner om at dette var et utrolig sterkt startfelt. Vi nevner noen av premieplasseringene: Vanessa Rousso på 27. plass, J.C Tran på 26., Sorel Mizzi på 25., Andy Black på 19., Brian Townsend på 13. og Tony G på 10. plass.

Og selvfølgelig på finalebordet fant vi mange meget interessante spillere, deriblant 2004 års WSOP-mester Greg Raymer, flertallig WSOP-armbåndsvinner Ted Forrest, hollandske pokertalentet Lex Veldhuis og internettstjerneskuddet Justin Bonomo. Men seieren skulle gå til, selv på tross av den tøffe motstanden, russeren Vital Lunkin etter at han beseiret Isaac Haxton som var den av spillerne som ledet da finalebordet startet.

Det skulle totalt ta 167 hender før vinnerens navn var klart - Vitaly Lunkin. I den avgjørende handen limpet Lunkin fra knappen og Haxton høynet opp til 600,000, som Lunkin synte. Floppen kom {q-Diamonds}{10-Diamonds}{8-Diamonds} og Haxton gikk nå ut med 1.2 millioner. Lunkin svarte med å gå all inn som Haxton synte. Spillerne viste opp {3-Diamonds}{8-Clubs} for Haxton og {a-Spades}{a-Hearts} for Lunkin. Haxton lykkes aldri å treffe noen av de outs han måtte treffe for og vinne handen, og dermed var han slått ut på andreplass og Lunkin vinner jubileumsturneringen 2009. Men Haxton gikk ikke tomhendt fra turneringen han heller, han fikk med seg en premiesjekk på $1,168,566. Seieren ga Vitaly Lunkin førstepremien på pene $1,891,012, et gullarmbånd og all heder og ære det gir å vinne en slik turnering.

WSOP 2009 – Resultat Event #2, $40 000 NL Hold´em

1. - $1 891 012 - Vitaly Lunkin

2. - $1 168 566 - Isaac Haxton

3. - $774 927 - Greg Raymer

4. - $548 315 - Dani Stern

5. - $413 166 - Justin Bonomo

6. - $329 730 - Alec Torelli

7. - $277 940 - Lex 'RaSZi' Veldhuis

8. - $246 834 - Noah Schwartz

9. - $230 317 - Ted Forrest

For de av dere som ønsker å følge hendelsene live, direkte fra turneringsgulvet, kan vi anbefale vår engelske WSOP live-rapportering. Her kan du følge med hva som skjer i spillet minutt for minutt, se bilder som blir lagt ut bare få minutter etter at de er tatt, direkte intervjuer med spillere og mye annet smått og godt uten noen forsinkelser.

[I]PokerNews tipset: Dersom du ikke har anledning til og selv begi deg til Las Vegas under årets WSOP, men vil så gjerne følge med på all action som skjer der borte og kanskje til og med vinne litt (eller mye) penger? Da anbefaler vi at du klikker deg inn på http://chipmeup.pokernews.com hvor du kan by på prosentandeler i spillere som spiller årets WSOP øvelser. Alt fra de minst eventene på $1000 og opp til Main event. By på prosenter i spillere som Tony G eller hvorfor ikke kjøpe andeler i hans spill? Kanskje blir disse små investeringene til store penger i løpet av de ukene WSOP varer. Alt du behøver å gjøre er å satse på den riktige spillere og siden følge ham på hans vei inn i pengene. [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories