UltimateBet tilbyr $10 Millioner i Bonus til alle WSOP Main Event spillere

UltimateBet tilbyr $10 Millioner i Bonus til alle WSOP Main Event spillere 0001

Det er nå ti år siden UltimateBet åpnet sine dører til den virtuelle verden, og nå skal dette online pokerrommet feire det med en $10 millioner bonus i forbindelse med World Series of Poker Main Event.

Uansett om du er kvalifisert for WSOP Main Event gjennom UltimateBet, så kan du som spiller som deltar i verdens mest prestisjetunge pokerturnering få muligheten til å vinne denne ekstrapremien på hele $10 millioner bare ved å registrere deg en ny konto hos UB når som helst mens World Series spilles. Følgende fire enkle steg gjør at alle spillere kan vinne denne bonusen:

1. Gå til Bellagio hotel hvilken dag som helst mellom 11:00am-1:00pm eller 3:00pm-6:00pm

2. Benytt hustelefonen nær heisen for gjester, be operatøren i andre enden om å forbinde deg med "Phil Hellmuth"

3. Vent der ved inngangen til gjesteheisen – en av det vennlige personalet hos UB vil der etter komme og hente deg.

4. Fyll ut registreringsformularet som KUN er tilgjengelig i suiten til UltimateBet på Bellagio.

Det var den enkle delen for å kunne vinne denne bonusen – da gjenstår bare den noe vanskligere delen, nemlig å vinne Main Event av World Series of Poker 2009. Alle spillere som signerer en avtale med UB og bærer reklamen for pokerrommet frem til en Main Event tittel vil tjene denne åttesifrede bonusen i tillegg til turneringspremien.

Men alle som signerer en avtale med UB vil få noe igjen for brydderiet uansett om de klarer å vinne main event eller ikke. De vil nemlig motta en UB bag og de vil bli invitert til et spesiellt UB WSOP party som blir holdt den 29. juni på MGM Grand's Studio 54. UB spillere som Phil Hellmuth, Annie Duke, Liv Boeree, Tiffany Michelle, Michael Binger og Matt Graham vil være tilstede og delta på festen. Og Hellmuth vil også dele ut en $8,500 Aruba Poker Classic pakke.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories