Skjema for sjette sesongen av PokerStars EPT er presentert

Skjema for sjette sesongen av PokerStars EPT er presentert 0001

Midt under det pågående World Series of Poker presenterer gründeren og mannen bak European Poker Tour, John Duthie, første halvdelen av skjemaet for den kommende PokerStars.com EPT-sesongen, den sjette i rekken. Denne sesongen lover de skal bli større og bedre enn noen tidligere EPT-sesong, hvor de i den nylig avsluttede femte sesongen satte ganske mange rekorder.

Den femte sesongen genererte nærmere 77 millioner dollar i premiepenger, det kom 7980 spillere til start fra 97 forskjellige land. To av turneringene, PCA og EPT-finalen i Monte Carlo, genererte begge en premiepott på over 12 millioner dollar hver seg. Finalen i Monte Carlo ble også den største turneringen noensinne som har blitt arrangert i Europa. Vant gjorde hollenderen Pieter de Korver etter å ha hentet seg inn igjen fra å ha vært langt nede, snudde det rundt og vant til slutt. Seieren ga ham en premiesjekk på 3.2 millioner dollar.

Nytt for den sjette sesongen er blant annet starten, som til forskjell fra tidligere år, kommer både tidligere og på ny plass. De tidligere sesongene har alle startet i Barcelona i sept/okt, men i år starter sesongen allerede i august og denne gangen i Moskva i Russland. Dette er det første av totalt fire nye plasser som er med på listen over stoppesteder for årets sesong. Totalt kommer touren til å stoppe på hele 13 forskjellige plasser rundt om i verden. I tillegg til den russiske stoppen, så er også Portugal med som stoppested på den delen av sesongen som nå er presentert. Enda to nye plasser vil også bli presentert om kort tid når den siste delen av skjemaet blir presentert.

Skjema EPT sesong 6

City/Country Tournament Date Buy-in Cap
Moskva - Russia EPT Russia 17-23 aug $6900 600
Barcelona - Spain EPT Barcelona 4-9 sept $11 590 700
London - England EPT London 1-7 okt $8370 800
Warszawa - Poland EPT Warszawa 20-25 okt $6460 400
Vilamoura - Portugal EPT Vilamoura 17-22 nov $7400 600
Prag – Czech Republic EPT Prag 1-6 dec $7400 600
Bahamas PCA 4-14 jan $10 600 1600

Dette er deler av spilleskjemaet for den sjette EPT sesongen. Resten av skjemaet vil bli presentert om kort tid sies det i en melding fra PokerStars.com. Satellitter finnes tilgjengelige hos PokerStars allerede, så gå dit og forsøk å sikre deg plass i til noen av disse eventene allerede i dag – den sjette sesongen av PokerStars.com European Poker Tour.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories