WSOP 2018

$3,000 PokerNews Cash Freeroll kommer snart på PartyPoker!

$3,000 PokerNews Cash Freeroll kommer snart på PartyPoker! 0001

Følg NØYE med hos PokerNews fremover, da det meget snart vil komme opp en helt crazy $3,000 Cash Freeroll fra PartyPoker som er eksklusiv til spillere som har registrert sin pokerkonto gjennom linker hos oss.

Freerollen vil starte tirsdag 16. juni, klokken 18:35 GMT, og er ekstremt enkel å kvalifisere seg til. Du må kun være sikker på at du har lastet ned Party Poker kontoen din gjennom linkene på en av PokerNews sidene, ha gjort et minimumsinnskudd og spilt inn 25 spillerpoeng mellom 20. april (00:00 GMT) og 14. juni (23:59 GMT). Registreringen vil åpne etter 12:00pm, 15. juni. Dersom du allerede har en PartyPoker konto som er lastet ned gjennom PokerNews og oppfylt de andre kravene som er gitt over her, ja da er du allerede kvalifisert til å delta i denne crazy freerollen!

Dersom dette høres ut som om det er noe for deg, ja da bør du klikke deg inn på våre freerollsider allerede i dag eller kanskje allerede NÅ og finne ut hvilke andre turneringer du kan delta i som passer for deg!

[I]Tips: PartyPoker tilbyr også PokerNews spillere en fantastisk Party Poker bonus på deres første innskudd på 100 % opp til $500.[/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories