Lisandro slår til igjen - Vinner sitt tredje armbånd i WSOP 2009

Lisandro slår til igjen - Vinner sitt tredje armbånd i WSOP 2009 0001

1-2-3 og på det fjerde skal det skje – men om det skjer at Lisandro vinner sitt fjerde armbånd gjenstår å se. Hans tredje armbånd kom i Event #44. Så nå råder det knapt noen tvil om hvilken spiller som ligger best an til å hente hjem tittelen "årets spiller" i World Series of Poker 2009. Nå med sitt tredje armbånd på håndleddet, er han klart i ledelsen om denne tittelen. Det er flere som fortsatt har muligheten, men to spillere med tre armbånd hver i et om samme WSOP – hva er oddsen for det?

Lisandros tredje armbånd kom også denne gangen i en variant av studpoker. Først vant han i en vanlig studpoker turnering, så tok han verdensmestertittelen i studpoker hi/lo og nå har han også vunnet i Razz. Jeff Lisandro er dermed første spiller som vinner tre armbånd i samme WSOP siden Phil Ivey gjorde det samme i 2002! Klarer Ivey det også igjen i 2009 eller klarer Lisandro å vinne fire armbånd?

Seieren i Event #44 kom som levert på et sølvfat for Lisandro. Han kjørte totalt over sine finalemostandere. Foran finalen satt han med dobbelt så mye chips som sin nærmeste utfordrer – en ledelse han aldri ga fra seg. Han slo selv ut fire av sine syv motstandere på finalebordet. For denne seieren kunne Lisandro føye til pene $188,370 til sine tidligere gevinster på $556,615. Lisandros tre seiere har gjort at han bare i disse tre eventene har spilt inn neste tre kvart million dollar.

Resultat Event #44 - $2500 Razz

1. - $188,370 - Jeff Lisandro

2. - $116,405 - Michael Craig

3. - $76,261 - Ryan Fisler

4. - $52,773 - Warwick Mirzikinian

5. - $38,471 - Eric Rodawig

6. - $29,473 - Kenna James

7. - $23,669 - Steve Diano

8. - $19,880 - Allen Bari

Med 44 event ferdigspilte er det 13 eventer igjen før årets World Series of Poker blir avsluttet for i år. Men til gjengjeld er det flere virkelig store turneringer igjen blant de 13. Vi tenker da spesiellt på $50k H.O.R.S.E og selvfølgelig $10k Main event. Begge disse turneringene kan du selvfølgelig følge med på direkte her hos PokerNews, via vår engelske WSOP live-rapportering.

More Stories

Relaterte spillere

Hva synes du?