Utrolige verdier i WSOP budgivningen hos ChipMeUp!

Utrolige verdier i WSOP budgivningen hos ChipMeUp! 0001

Budgivningen og auksjonene hos ChipMeUp.PokerNews.com har vist seg å bli utrolig populære, mye på grunn av de utrolige verdiene som har blitt tilbudt i de forskjellige auksjonene. En heldig budgiver tok hjem auksjonen hvor verdier som tilsvarer 3 % av Phil Ivey's gevinst i WSOP Event #8 ble auksjonert bort. 1000Cuts vant budgivningen til en pris av $9,33, som da ga ham en gevinst på nesten $2,000!

ChipMeUp har opplevd en storm av spillere fra hele verden som alle sammen ønsker å gi bud på de auksjoner som foregår i håp om å ta hjem en solid gevinst tilminimal innsats. Vi har allerede sett TonyG auksjonere bort prosenter i seg selv under WSOP og også under EPT High roller turneringen i Monte Carlo tidligere i år. I tillegg til auksjoner med prosenter i spillere i liveturneringer, så auksjoneres det også bort turneringsbilletter til onlineturneringer til en brøkdel av den prisen det normalt koster å være med i de turneringene.

Er du på jakt etter å spare inn litt på utgiftene dine uten at det går utover dine fornøyelser – vil du reise til Vegas men føler at du ikke riktig har råd – da kan dette være løsningen for deg. Å bli medlem hos ChipMeUp er helt gratis og budene dine kan trekkes fra din pokerkonto online dersom du ønsker det. Før selv over penger til din nye ChipMeUp konto via en av de mange pokeroperatører som tilbys som betalinsalternativ. Enklere enn dette kan det knappt bli!

For mer informasjon, klikk deg inn på ChipMeUp.PokerNews.com hvor du finner de auksjonene som pågår nå.

Oppdatering: En auksjon tilsvarende 1 % av Phill Ivey's WSOP Main Event gevinst (opp til $40,000 i verdi) ble nylig solgt for,og dette er ingen vits, $1,92!!! Klikk deg inn på ChipMeUp.PokerNews.com nå! Kanskje blir det du som vinner den neste store auksjonen!

*Phil Ivey hverken støtter, sponser eller er på noe annet sett innvolvert med PokerNews eller ChipMeUp eller de produkter, service, tilbud eller auksjoner der. Phil Ivey er ikke ansvarlig for de premiene relatert til/med disse auksjonene.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories