Verdialarm! Store ekstraverdier i ChipMeUp WSOP fantasi ligaen

Verdialarm! Store ekstraverdier i ChipMeUp WSOP fantasi ligaen 0001

I øyeblikket er det en fantastisk tid å drive med poker, da det er store mengder av ekstraverdier ute å går. Den nylige FTOPs hadde noen store ekstraverdier, the DTD main event hadde en £56,000 ekstraverdi og i øyeblikket er det ChipMeUp som formelig spyr ut ekstraverdier! Det er fordi ChipMeUp Fantasy League har en ekstraverdi på omtrent $10,000 i ekstra verdier i forhold til antall team i skrivende øyeblikk.

Dette er situasjonen; Du kan for kun $10 velge ut ditt proff team på tyve spillere som du tror skal gjøre det bra i Vegas i år og du vil få poeng for alle finalebordene og braceletene de oppnår. De 18 beste teamene vinner, mens den aller beste vinneren får en Aussie Millions Pakke til en verdi på $12,500. I typisk ChipMeUp stil så vil pakkespilleren kun spille for 50% av de eventuelle premiepengene han måtte oppnå i eventet. De siste 17 beste lagene vil bli premiert med:

2. plass - 12% av Aussie Millions Main Event vinner + FTOPS Main Event billett ($530)

3. plass - 8% av Aussie Millions Main Event vinner + FTOPS Main Event billett ($530)

4. plass - 6% av Aussie Millions Main Event vinner + FTOPS Main Event billett ($530)

5. plass - 5% av Aussie Millions Main Event vinner + Full Tilt 750k ($216)

6. plass - 4% av Aussie Millions Main Event vinner + Full Tilt 750k ($216)

7. plass - 3% av Aussie Millions Main Event vinner + Full Tilt 750k ($216)

8. plass - 2% av Aussie Millions Main Event vinner + Full Tilt 750k ($216)

9. til 18. plass - 1% av Aussie Millions Main Event vinner

Det er omtrent bare 300 spillere som har registrert team frem til nå og konkurransen stenger i morgen! Samtidig med at event nummer 10 of the WSOP* starter.

Dette vil være et perfekt tidspunkt til å sjekke ut ChipMeUp, ikke bare fordi det finnes disse store ekstraverdiene men også fordi Pokernews egen Tony G ser ut til å vinne penger hver eneste gang noen kjøper andeler i ham. Ikke bare gjorde han det stort i sine "spillere" i EPT Monte Carlo, men han har nettopp også gått dypt inn i pengene i $40,000 No Limit Event i WSOP også!

Så skaffe deg et ChipMeUp WSOP Fantasy League Team og registrer det i dag!

*World Series of Poker and WSOP are trademarks of Harrah's License Company, LLC ("Harrah's"). Harrah's does not sponsor or endorse, and is not associated or affiliated with PokerNews Ltd or its products, services, promotions or tournaments

Hva synes du?

More Stories

Other Stories