888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

$500 PokerNews kontantfreeroll - CD Poker

$500 PokerNews kontantfreeroll - CD Poker 0001

Mange PokerNews spillere har allerede tjent penger på å spille freeroller via PokerNews. Nå kjører vi store mengder med kontantfreeroller med meget gode verdier. Alle disse freerollene er eksklusive for PokerNews spillere, noe som gjør at det blir begrensede felt som stiller til start og muligheten for å vinne penger bare øker for deg.

Velkommen til PokerNews $500 Cash Freeroll Serie hos CD Poker. Denne serien gir PokerNews spillere eksklusiv adgang til $500 cash freeroller arrangert hos det ledende pokerrommet, CD Poker. For å kunne delta i denne serien, må du som spiller laste ned CD Poker via PokerNews, registrere en ny konto og tjene inn et singlet CD Poker poeng som skal benyttes til å kjøpe seg inn den freerollen du selv ønsker å spille. Allerede eksisterende CD Poker spillere som tidligere har lastet ned programvaren via PokerNews kan også delta, mot å oppfylle de kravene som vi har beskrevet over her.

Denne $500 Cash Freeroll serien vil foregå på torsdager klokken 19:45 GMT etter følgende skjema:

11. juni

25. juni…

Fullstendig oversikt over datoer og tider sammen med alle detaljene vil du kunne lese om på våre freerollsider.

Denne Serien er satt til å foregå hele første halvår av 2009 – altså frem til slutten av juni, og vil dermed gi deg utallige muligheter til å kunne ta hjem en god slump penger – så klikk deg inn hos CD Poker via PokerNews allerede i dag!

Dages Tips: CD Poker tilbyr også leserne fra PokerNews en fantastisk førstegangs innskuddsbonus på 150% opp til $500, pluss en månedlig 70% opp til $500 reload bonus.

Hva synes du?