bwin $840 WSOP Qualifier Series – Innkjøp mulig fra bare $1.10!

bwin $840 WSOP Qualifier Series – Innkjøp mulig fra bare $1.10! 0001

Løpet til det største poker showdown fortsetter da PokerNews og bwin Poker gir deg en massiv $ 840 WSOP* Qualifier Serie som kjører fra nå og til 6 juni. Spillere kan bli med ved å ta del i en serie $1.10 buy-in tourneys som blir holdt:

June 1
June 6

Disse turneringene begynner 21:30 GMT, og premierer de to øverste vinnerne med en $ 320 billett til neste bwin World Series of Poker* Qualifier, pluss $200 i kontanter til å bli distribuert fra tredje plass og videre i henhold til bwin Pokers standarde utbetalingsstruktur. I tillegg kan spillerne kan nyte ubegrenset $1 Rebuys før første pause.

Denne serien er eksklusiv, så du må ha en PokerNews henvist bwin Poker konto for å delta. I tillegg er et minste innskudd, $ 1.10 til buy-in og riktig passord nødvendig. Passord vil bli utgitt i denne artikkelen to timer før hver turnering. Eksisterende bwin Poker kontoeier som opprinnelig registrert seg gjennom PokerNews er tillatt å delta.

bwin Poker's Las Vegas pakkene er av stor verdi og inkluderer adgang til $ 10.000 Main Event, kontanter og tilgang til en rekke eksklusive fester og utflukter.

Password: poker4win

[I]PokerNews notis: bwin Poker tilbyr også PokerNews-spillere en fantastisk bwin Poker bonus på $ 250 på første innskudd![/I]

*World series of Poker og WSOP er trademarks tilHarrah`s License Company LLC"("harrah`s). Harrah`s sponser eller støtter ikke, Og er ikke tilknyttet eller tilsluttet med Pokernews Ltd eller detse produkter, tjenester, forfremmelser eller turneringer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories