$1,000 PokerNews WSOP Qualifier Freerolls nå fra Titan Poker

$1,000 PokerNews WSOP Qualifier Freerolls nå fra Titan Poker 0001

Racet til å kvalifisere for pokerkalenderens størst begivenhet ble akkurat bedre takk til denne ville $1.000 WSOP* kvalifiserings Freeroll turneringen fra Pokernews og Titan poker.

Hver $1.000 WSOP* kvalifisering Freeroll vil kjennetegne en Titan Poker $535 WSOP* kvalifisering billett vil bli tildelt til vinneren, pluss $465 cash som blir fordelt til 2.plass og videre vil dele disse. (pr. Titan poker normale utbetalingsstruktur).

Alle $535 WSOP* kvalifisering billett vil gi deg muligheten til å vinne en gigantisk World series of Poker * Pakken innskudd till Main Event verdt $10.000, overnattning på Rio og kontanter till reise.

Denne fantastiske turneringen kjører hver tirsdag, 18:45 GMT fra mai til juni. For å være med på dette, så må du ganske enkelt registrere deg på Titan Poker gjennom PokerNews, registrer en ny konto, sett inn et minimumsdepositum, opptjen en enkel Titan poker point til å bruke i ‹buy-in› til en turneringen av ditt valg. For å finne freerollen, gå til Titan Pokers`s lobby, klikk på `scheduled` knappen og se etter `PNews $1,000 WSOP Qualifier FR`. Eksiterende Titan Poker kontoer er mer en velkommen til å delta, med forbehold at man har registrert seg via PokerNews.

For den fulle planen og detaljene for turneringene finner du på PokerNews freerollside.

[I]PokerNews notat: Titan poker byr også Pokernews spillere en fantastisk først depositum bonus av FRI $50 pluss 100% opp til $500.
*World series of Poker og WSOP er trademarks tilHarrah`s License Company LLC"("harrah`s). Harrah`s sponser eller støtter ikke, Og er ikke tilknyttet eller tilsluttet med Pokernews Ltd eller detse produkter, tjenester, forfremmelser eller turneringer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories