Frank introduserer Internet Gambling Regulation lover

Frank introduserer Internet Gambling Regulation lover 0001

Det lenge ventede lovforslaget som spillerne har lengtet etter ble introdusert onsdag morgen klokken 10.00 ET i en liten pressekonferanse på Capitol Hill. Financial Services Committee Chairman Barney Frannk (D-MA) avslørte detaljer og hele teksten i Internet Gambling Regulation Consumer Protection og Enforcement Act av 2009, som krever et føderalt system til å lisensiere, regulere og skatte de forskjellige internett gambling operatører. I tillegg har han framført et annet lov forslag i tilegg for å forsinke Ulovlig Internet Gambling Enforcement Act til desember 2010.

Nylig introdusert, Internet Gambling Regulation Consumer Protection og Enforcement Act av 2009 er ennå ikke tilordnet et saksnummer i parlamentet, men den 48-sider lange teksten av lovgivningen har blitt utgitt i sin helhet.

Franks lovgivning sørger for at Department of Treasury har eksklusiv myndighet til å etablere regelverk og lisensiere Internett gambling operatører. Nevnte operatører vil være gjenstand for vurdering av hele bedriftens struktur og økonomisk historie, ansattes bakgrunn sjekk, og vilje til å overholde amerikansk jurisdiksjon. Det er også et avsnitt som forbyr alle innsatser eller veddemål igangsatt eller avsluttet i en stat eller ett land som forbyr Internett gambling, samt sports gambling eller satse forbudt under Professional og Amateur Sports Protection Act.The Department of the Treasury vil også være ansvarlig for å håndheve regler for lisenskostnader, innføre bøter, fengsle eller oppheve lisenser for de som bryter retningslinjene i den nye loven.

Forbrukernes rettigheter i lovgivningen tar sikte på bestemte sikringstiltak, og overvåking av internett gambling operatører og deres kunder, inkludert håndheving av aldersgrenser og bekrefter at vedderne gjennomfører gambling aktiviteter fra en lovlig plass. Bestemmelsene skal være på plass for å beskytte individers personvern og sikkerhet, finne og tiltale svindel og forsøk på hvitvasking av penger, og beskytte mot avhengighets skapende gambling.

Det andre lovforslaget Frank introduserte var et eget stykke lovgivning for bestemt å forsinke samsvar med UIGEA fra den effektive datoen angitt - 1. desember 2009 - frem til 1. desember 2010.En slik forsinkelse vil tillate handling på Internett Gambling Regulation Consumer Protection and Enforcement Act av 2009, med den hensikt at overgangen ville gjøre UIGEA umulig å håndheve.

I tillegg til Franks lovforslag, har Rep. Jim McDermott (D-WA) introdusert et lovforslag som kompliment til Franks lovforslag, som vil sørge for innsamling av individuelle og forretningsavgifter som følge av internett - gambling.

Det vedlagte lovforslaget vil arbeide hånd i hånd for å sikre at lisensieringen og håndhevingen samarbeider med skattleggingen for å fullføre prosessen og potensielt bringe inn titalls milliarder dollar til den amerikanske regjeringen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories