PokerNews tilbyr ny frittstående pottodds kalkulator

PokerNews tilbyr ny frittstående pottodds kalkulator 0001

Er du på jakt etter en frittstående pottodds kalkulator til din data, da har PokerNews nøyaktig det du leter etter. Vi kan nemlig tilby en helt ny "widget" i form av PokerNews pottodds kalkulator, helt gratis. Med et par klikk kan du finne ut hva dine odds er i en pokerhand, enkelt og smidig

direkte på din egen PC.

Denne nye interaktive kalkulatoren benytter seg av en helt ny Adobe Air teknologi og jobber helt frittstående, uten å være koblet til noen webside. Programmet kan også jobbe på alle typer pc'er, uansett om det er en maskin med Windows eller Linux installert eller en det er en Apple maskin. Dermed kan nå alle spillere, uansett hard og software, ta del i dette fantastiske programmet og verktøyet.

Dette er den siste versjonen av PokerNews sin pottodds kalkulator, designet for Texas Hold´em, som inneholder alle de funksjonene som sine motsvarigheter online har. Det inkluderer et innovativt sett å vise oddsene på, basert på kortene som spilleren kjenner til, sine egne og motstanderens. Og hvor gode sjansene er for å forbedre eller forverre sine sjanser, ved å vise prosentsatser for de forskjellige hendene som kan oppnås både for spilleren og for motstanderen.

Installasjonen av denne kalkulatoren er meget enkelt. Du behøver kun å klikke på denne linken og følge de instruksjonene som kommer frem der. Dermed kan du dra nytte av de funksjonene og den hjelpen dette verktøyet kan gi deg meget raskt. Kanskje kan du med dette verktøyet vokse med ditt pokerspill og bli en enda bedre spiller.

Vi hos PokerNews ønsker deg lykke til i fortsetningen med ditt pokerspill!

[I]PokerNews tipset: William Hill Poker tilbyr PokerNews spillere en William Hill pokerbonus på 100 % opp til $600 på første innskudd. Dessuten kan alle spillere også bli med i en serie av eksklusive $500 freeroller som spilles hver uke i hele juni og juli måned! Alt som kreves er et – 1 eneste William Hill Poker poeng!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories