WSOP 2018

PKR.com live-streaming fra WSOP 2009

PKR.com live-streaming fra WSOP 2009 0001

Den neste generasjonens pokerrom PKR.com annonserte i dag at de har inngått en enestående avtale med Bluff media som går på at PKR.com vil være eklsklusiv partner som kommer til å sende 24 av de bracleteventene som spilles i World Series of Poker* 2009.

Siden ESPN ikke lenger sender så mange av turneringene ut over Europa fra WSOP som de gjorde tidligere, vil PKR.com bli den eneste plassen hvor pokerfans kan få med seg direkteoverføringer av de største bracelet-turneringene fra WSOP 2009. Og all denne overføringen kan du oppleve gratis dersom du klikker deg inn på http://wsop.pkr.com – PKR.com's sin egen World Series miniside.

PKR.com's forventer at den komplette livedekningen av finalebordet av $50,000 World Championship H.O.R.S.E vil bli den mest populære. Dette er den turneringen som av svært mange blir ansett som den gjeveste turneringen å vinne siden du her beviser at du er en komplett pokerspiller. Andre turneringer som garantert vil få mange Europeere til å sitte ut i de små nattetimer vil være fem $10,000 World Championship finalebord så som $10,000 World Championship Heads Up No Limit Hold'em (event #29) og $10,000 World Championship Pot Limit Omaha (event #41).

PKR.com Markedsdirektør Simon Prodger said, "The World Series of Poker er uten tvil detstørste som skjer innen poker i løpet av året, og det gleder meg stort at PKR har klart å skaffe se eksklusive rettigheter tilå være offisiell sender av disse 24 bracelet events."

Som en del av avtalen vil PKR.com også være den ekslusive non-US sponsor av den offisielle World Series of Poker websiden.

Her kan du se et utvalg av de forskjellige eventene som vil bli sendt hos PKR:

• $50,000 World Championship H.O.R.S.E event

• $1,000 NL Hold'em 'Stimulus Special' (event #4)

• $1,000 Ladies Championship (event #17)

• $10,000 World Championship Omaha Hi-Lo (event #18)

• $10,000 World Championship Heads Up NL Hold'em (event #29)

• $10,000 World Championship Limit Hold'em (event #33),

• $5,000 PL Omaha (event #35)

• $10,000 World Championship PL Omaha (event #40

• $5,000 NL Hold'em Shootout (event #41)

• $10,000 World Championship PL Hold'em (event #45)

[I]PokerNews notis: Registrer deg hos PKR Poker gjennom Pokernews og få et utvalg av bonusmuligheter på første innskudd. Spillere kan velge mellom $50, 50% opp til $250, 100% opp til $600 eller den massive 100% opp til $2000!

*World series of Poker og WSOP er trademarks tilHarrah`s License Company LLC"("harrah`s). Harrah`s sponser eller støtter ikke, Og er ikke tilknyttet eller tilsluttet med Pokernews Ltd eller detse produkter, tjenester, forfremmelser eller turneringer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories