Vitaly Lunkin vant PokerStars RPT Moskva

Vitaly Lunkin vant PokerStars RPT Moskva 0001

Dersom du skulle være patriotisk til russisk poker, så gikk du virkelig glipp av noe dersom du ikke var til stede under PokerStars.com store pokerturneringen, Russian Poker Tour's stopp i Moskva, som nylig ble avsluttet. Der var nemlig alle ni spillerne på finalebordet russiske pokerspillere. Og to av dem, Ivan Demidov og Alex Kravchenko, var Team PokerStars proffer. Men selv med deres erfaring, de er begge tidligere finalister i WSOP Main Event, klarte ingen av de å gå helt til topps i denne turneringen. Vant gjorde Vitaly Lunkin, en tidligere Backgammonspiller.

Hans seier ga ham 14,323,000 rubler – omregnet til omtrent $445,000. Men dette var ikke hans første store resultat i poker. Vitaly vant nemlig også et WSOP armbånd under WSOP 2008 hvor han tok hjem seieren i en $1,500 No Limit Hold'em event. Og denne gangen i Moskva benyttet hans sitt talent tilå spille seg frem fra å være nest sist da finalebordet startet, til altså å vinne denne turneringen i Moskva som forøvrig kostet $7000 å kjøpe seg inn i.

Det var 206 spillere som startet i denne turneringen, og det ga en samlet premiepott på $1,442 millioner som ble fordelt i premier til 27 spillere. Vitaly Lunkin sikret seg seieren ved å slå ut Vyachelaw Goryachev heads-up.

Dette var en historisk pokerturnering for vertslandet med alle ni finalistene på finalebordet fra hjemlandet i en internasjonal stor turnering. Man skulle kanskje tro at det var mangel på andre nasjonaliteter, men det var det absolutt ikke. Vi kan nevne spillere som Chad Brown, EPT-High Roller vinneren Vanessa Rousso, og Katja Thater.

Her kan du se resultatlisten fra finalebordet av RPT i Moskva, med premiene i rubler:

1 - Vitaly Lunkin - 14 323 000

2 - Vyacheslav Goryachev - 7 877 000

3 - Alexander Khoustov - 4 028 000

4 - Oleg Shamardin - 3 133 000

5 - Sergey Artamonov - 2 685 000

6 - Ivan Demidov - 2 238 000

7 - Dmitry Vitkind - 1 790 000

8 - Alex Kravchenko - 1 342 000

9 - Evgeny Onishuk - 895 000

Med denne seieren og hans seier fra fjorårets WSOP* har Vitaly Lunkin nå passert 1 million merket for turneringsgevinster i sin karriere. I tillegg til sin egen pokerspilling, jobber Lunkin også som pokertrener og leder for Poker Moscow. Og med denne seieren kan vi bare gjette oss til hvor fulle hans lister med oppdrag vil være i månedene som kommer!

*World series of Poker og WSOP er trademarks til Harrah`s License Company LLC"("harrah`s). Harrah`s sponser eller støtter ikke, og er ikke tilknyttet eller tilsluttet med Pokernews Ltd eller detse produkter, tjenester, forfremmelser eller turneringer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories