WSOP 2018

Benjamin Lablond vant Canadian Open Poker Championship

Benjamin Lablond vant Canadian Open Poker Championship 0001

Jeff Madsen kom veldig nær ved å klare å vinne Main event av 2009 Canadian Open Poker Championship i Calgary, Alberta denne uken. Den to ganger World Series of Poker bracelet vinneren og vinner av 2006 WSOP player of the year hadde helet urneringen i sin hand, men hans motstander fra Quebec, Canada Benjamin Lablond klarte å gjøre comeback fra "kanten av stupet" og gikk hen og vant tittelen sammen med førstepremien på $100,000.

Lablond hadde tapt den første kampen, og var helt nede i bare noen få chips igjen i den andre kampen av totalt tre. Med over 18,000 i chips så det dermed ut til at Madsen skulle ta hjem seieren 2-0. Men etter en serie med doblinger etter hverandre kjempet Lablond seg tilbake igjen. Oghelt utrolig var at alt dette skjedde i løpet av kun ti minutter og stillingen var dermed 1-1 før den siste og avgjørende kampen.

Den tredje kampen hadde vart omtrent 1 time da begge spillerne fikk alle sin chips inn på bordet pre-flop med Madsen sittende med A-10 mot Lablond's pocket fire. A 10 kom i floppen, men sammen med en firer og dermed satte canadieren et punktum for sin utrolige comeback. For sin jobb i denne turneringen fikk Lablond med seg $100,000 samt rettighetene til å skryte av å ha vunnet en turnering hvor store spillere som 11-ganger WSOP bracelet vinner Phil Hellmuth, Antonio "The Magician" Esfandiari, Mike "The Mouth" Matusow, Gavin Smith, Brad Booth, og forsvarende mester Huck Seed deltok.

Lablond's vei til seieren var ingen "ferie". Han slo selv ut den canadiske mesteren Richard Webb i runde med 16 spillere, Hellmuth i kvartfinalen, Brad Booth i semifinalen og så til sist Jeff Madsen i finalen.

Madsen var veldig nære ved å ikke engang klare å komme i pengene. I runden med 16 spillere igjen var han nede i 1,500 chips i den tredje og siste runden før det snudde rundt for ham. Han fikk med seg $50,000 for andreplassen i turneringen. "I'll definitely be back next year," sa Madsen etter endt turnering. "The slow blind structure and best two-out-of-three format really allowed for a lot of play. I wish all heads-up tournaments were structured this way."

Hva synes du?

More Stories

Other Stories