888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Jamie Gold signerer med Poker Icons

Jamie Gold signerer med Poker Icons 0001

Jamie Gold har fått en ny samarbeidspartner etter å ha signert en avtale med poker icons som skal styre hans poker buisness muligheter. Jamie Gold, 2006 World Series of Poker Main Event vinner, har altså nå signert en avtale med poker agent firmaet Poker Icons.

Poker agent firmaet, Som nylig åpnet kontorer i London og Macau, annonserte i dag at de ville ha en avtale med den kontroversielle tidligere WSOP vinneren.

"Jeg er veldig begeistret for å kunne joine Poker Icons. Deres internationale tilstedeværelse og ekspertise for poker gjør dette samarbeidet en perfekt "fit". Jeg ser virkelig frem til dette samarbeidet," Sa Gold i en presse utgivelse som annonserte hans nye avtale med poker icons.

Den typen av spenningen over å undertegne med noen nye i poker industrien er ikke noe nytt for Gold. Etter hans WSOP triumf hadde Gold et kort-levd forhold med online poker rom Bodog som lot ham være stjerne i reklamer som promotetet «Bodog livsstil». Men Bodog avsluttet avtalen før han fikk fastsatt sine krav med Crispin Leyser, som ble enig om en avtale med et håndtrykk for halvdel av Gold`s gevinst før han selv hadde startet turneringen.

Så, februar i år. Gold signerte en avtale for å representere det nye poker stedet Aced.com . «Aced og jeg planlegger til å sette vårt merke, ikke bare i poker verden, men hele verdenen,» sa Gold i ett åndedrag på en pressemelding som kunngjøre avtalen.

Gold`s førte prosjekt med Poker Icons er en veldedighet turnering på den store og Verdens berømte Channes Festival i sør Frankrike. På den Norske National dagen 17.mai, Gold og Rounders stjernen Ed Norton vil være vertskap for en kjendis poker kveld for å samle inn penger for "Sunflower children Foundation " og "wilhelm Maybach Foundation", og vinneren vil vinne et sete i WSOP Main event med Gold som din personlige trener.

Relaterte spillere

Hva synes du?