$750 freeroll i kveld hos Expekt Poker

$750 freeroll i kveld hos Expekt Poker 0001

For å feire at det legges til Expekt Poker til PokerNews, er vi glade for å kunne gi deg en eksklusiv $ 750 Cash Freeroll med absolutt ingen minste innskudd og rake/poeng krav.

Ja, det stemmer - du trenger ikke å gjøre et innskudd eller tjene poeng / rake til å gå i gang for å kunne ha en sjanse å vinne $ 750 cash. Ta del ved å registrere deg til Expekt Poker gjennom PokerNews og oppgi unikt passord pnews99. For å finne Freeroll, gå til Expekt Poker lobbyen og se under "Turneringer" og "alle planlagte 'kategorier for tittelen "PokerNews $ 750 Freeroll".

Freeroll er satt til å spille på 19. mai til 19:30

For ytterligere opplysninger, og en titt på våre fantastiske pågående kampanjer, gå til PokerNews Freerollside i dag.

[I]Pokernews notis: Expekt Poker tilbyr også PokerNews-spillere en fantastisk første innskudd bonus på 100% opp til $ 600 og følg med på en massiv $ 2,000 Expekt Poker freeroll som starter opp på 26 mai! Alt du trenger å gjøre for å kvalifisere deg til dette er å samle sammen 50 Expekt Poker poeng før turneringen starter. Når dette er gjort, vil du bruke disse poengene til "buy-in" til turneringen

Hva synes du?

More Stories

Other Stories