Ny verdensrekord i poker til 'Elky'

Ny verdensrekord i poker til 'Elky' 0001

Poker består av mye mer enn bare selv pokerspillingen. Nå er det franskmannen Bertrand 'Elky' Grospellier som har stukket seg frem og denne gangen har han satt Guiness Rekord i antall spilte Sit N' Go's på 1 time. Du kan jo selv prøve å slå denne rekorden – han klarte nemlig 62 av disse miniturneringene på en time!

Dette ble ingen veldig lukrativ operasjon for Elky, men vi tar sjansen og gjetter at det ikke var hensikten heller med dette verdensrekordforsøket. Han fikk en fortjeneste på hele $23! Men han lider ingen nød av den grunn – franskmannen har allerede i 2009 vunnet omtrent 1,5 millioner dollar på sitt turnerings-spill!

Her kan du se et intervju som ble gjort med ham under EPT finalen i Monte Carlo om denne verdensrekorden.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories