3 øvelser av NM 2009 er ferdigspilte

3 øvelser av NM 2009 er ferdigspilte 0001

Tre øvelser er nå ferdigspilte av årets Norgesmesterskap i Poker som i disse dager spilles på den fasjonable pokerklubben Dusk Till Dawn i Nottingham i England. Og i dag er det klart for den første dagen av Main Event som alle har ventet på. Her forventes det å bli nesten fullt, med maksimum 540 spillere fordelt på dag 1A og dag 1B. Men arrangørene har uttalt at alle skal få plass.

Texas Holdem Fixed Limit

Første øvelse i NM var Texas Holdem Fixed Limit, og tiltrakk seg 87 spillere til start. Øvelsen skulle være en 1 dags øvelse, men man måtte utsette heads-up duellen mellom Truls Ekran Hansen og Per Erik Løff til dagen etter da det dro ut så mye at klubben ville stenge dørene. Til slutt når de endelig satte seg for å gjøre opp ble det Truls Ekran Hansen som trakk det lengste strået og ble Norgesmester i Fixed Limit 2009. For seieren i denne øvelsen fikk Truls med seg £7576 og Per-Erik fikk med seg £4546 for andreplassen.

Her kan du se premiene og resultatene fra NM's første øvelse:

1. £ 7576 - Truls Ekran Hansen

2. £ 4546 - Per Erik Løff

3. £ 3030 – Jan Erik Sørensen

4. £ 1948 – Stig Thomassen

5. £ 1515 – Timm Stokke

6. £ 1082 – Odd Erlend Jensen

7. £ 865 - Andreas Torbergsen

8. £ 649 - Daniel Hersvik

9. £ 432 - Jan Olav Sjaavik

Pot Limit Omaha

Andre øvelsen på programmet var Pot Limit Omaha eller PLO som den populært kalles. Her fik vi se hele 120 spillere til start.

Utbetalingen til topp 3 ble slik:

1. £ 16058

2. £ 9176

3. £ 5964

Og resultatlisten etter endt spilling ble slik:

1. Thomas A. Middelthon

2. Thomas Olavsrud

3. Øystein Sæther

4. Morten Narvesen

5. Janne Helen Overaa

6. Geir Håvard Hanssen

7. Severin Hovde

8. Håvard Ødegård

Heads-up

Heads-up øvelsen trakk bare 42 spiller når denne øvelsen i år ble introdusert som NM øvelse. Men det var nok av kjente profiler og gode spillere blant de som stilte til start. Men det skulle vise seg at det var flere de profilerte og kjente spillerne som skulle ryke veldig raskt ut. Aller først ute var Norges nye medlem i Team PokerStars Pro, Johnny Lodden.

Når det gjenstod fire spillere var det godt kjente spillere som var med der; Rolf Woods, Morten Klein, Trond Erik Eidsvig og Øyvind Larsen. Disse skulle kjempe semifinale og finale for å kåre årets heads-up mester og om den største premieutbetalingen så langt i årets NM. Vinneren ville få en premiesjekk på hele £32,000.

Resultatlisten etter de avsluttende finalekampene ble slik:

1. Øyvind Larsen

2. Morten Klein

3. Trond Erik Eidvig

4. Rolf Woods

Main Event

I dag starter dag 1 av main event og øvelse #4 som er H.O.R.S.E turneringen. Denne øvelsen forventes det vel at det blir et felt på kanskje 20 spillere, men til gjengjeld så henger denne tittelen høyt blant spillerne.

Main event derimot er jo hovedattraksjonen under NM og vil ha rundt 500 spillere totalt.

[I]All info fra NM er hentet fra sidene til Donkr.com[/B]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories