888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Er du klar for TonyG Poker freeroll i morgen?

Er du klar for TonyG Poker freeroll i morgen? 0001

PokerNews har nå dekket opp enda mer av din ukentlig pokertid, da vi nå legger opp enda en fantastisk $500 kontant Freeroll Serie. Denne gangen er det Tony G Poker som har blitt med i utrolige mengden av freeroller vi nå presenterer. Denne freerollserien vil gå hver søndag klokken 14:00 GMT.

Alle freerollene vil ha en premiepott på $500 i kontanter og premiene vil bli fordelt etter de reglene som Tony G Poker's har som standard utbetalingsstruktur. For å bli med i disse freerollene, må du bare laste ned Tony G Poker via PokerNews, åpne en konto, gjøre et minimumsinnskudd – og det er det! Når du er klar, vil du finne freerollene i lobbyen hos Tony G Poker under 'Scheduled' knappen. Kvalifiserte spillere må selv manuelt registrere seg til turneringene hver søndag. Om du allerede har en konto hos Tony G Poker account, er du også hjertelig velkommen til å delta dersom du registrerte og lastet ned kontoen din gjennom PokerNews og har oppfylt de kravene som er gitt over her.

Her er skjemaet over de turneringene som skal spille resten av mars måned og utover i april:

26. april

2. mai

9. mai

16. mai

23. mai...

For å forsikre deg om at du har fått med deg alle våre freeroller, anbefaler i at du allerede i dag klikker deg inn på våre freerollsider.

[I]Dagens Tips: Tony G Poker tilbyr også PokerNews spillere en fantastisk bonus på deres første innskudd på hele 200 % opp til $600.[/I]

Hva synes du?