PKR.com i samarbeid med Bluefire som utfordret president Obama

PKR.com i samarbeid med Bluefire som utfordret president Obama 0001

Neste generasjons pokerrom, PKR.com, innledet nylig et samarbeid med den omtalte treningssiden for poker, Bluefire Poker (www.bluefirepoker.com), med pokerproffen og high stakes pokerspilleren Phil "OMGClayAiken" Galfond, god venn med den så omtalte Tom "durrrr" Dwan.

PKR.com kommer til å være Bluefire Pokers eksklusive partner i Europa hvor Bluefire proffer regelmessig vil tilføre strategirelatert materiale både til PKRs webbside og PKR TV (www.pkr.tv). De 2.5 millioner spillere som i dag har en konto hos PKR kommer også til å bli tilbudt muligheten til å kjøpe Bluefire Poker abbonement med lojalitetspoeng i Pkr Poker's Shop.

Simon Prodger, markedssjef hos PKR sa i en kommentar:

– Vi er glade over å få være Bluefires eksklusive samarbeidspartner i Europa da vi forventer oss store saker fra denne webbsiden. Vi tror absolutt at de kommer til å skape både interessante og viktige webbaserte treningstjenester til spillere verden over. Vi ser fram imot å levere deres unike og innsiktsfulle pokeranalyser og guider til våre 2.5 millioner spillere.

Bluefire Pokers gründer Billy Murphy la til:

– Vårt samarbeide med PKR Poker er spennende ettersom det gir oss muligheten å samarbeide med et annet firma som er dedikerte mot sine kunder og strever etter å tilfredsstille kundenes krav, noe som er en selvfølgelighet i vår bransje. Bluefire Poker ble skapt for å drastisk fremskynde læringskurven for spillere på alle nivåer ved å kunne tilby de aller beste utdanningsressursene med høy kvalitet på nettet. Dersom noen ønsker å lære seg hvordan de skaffer seg en liten ekstrainnkomst ved siden av, vil våre proffer vise hvordan man skal gå frem for å få til det. Dersom noen er motiverte til å jobbe for å tjene en mer betydlig sum penger fra poker, vil vårt team hjelpe dem å forsøke å gjøre det. Vi er et treningsprogram for pokerspillere.

Bluefire er også omtalt for å ha utfordret den sittende Presidenten i USA, Barack Obama i et parti poker med 1$ million i premiepotten. Alt Obama behøver å satse er $1. Hensikten bak denne utfordringen er å vise President Obama og hans kabinett at poker er et ferdighetsspill og ikke et spill som er basert på flaks. Og nettopp på grunn av dette burde de ikke støtte UIGEA slik at amerikanske pokerspillere blir sperret ute, men åpnet igjen, av kredittfirmaer og banker i Amerika. Bluefire er bare en i køen av aktører som arbeider aktivt for å få opphevet UIGEA, og dermed åpne opp markedet i USA igjen for amerikanske pokerspillere. Siste nytt i denne saken er at saken er lagt inn til behandling av domstoler i både Florida og Texas. Obama har fortsatt ikke verken svart eller kommentert den utfordringen han har fått. Vi kan vel gjette oss til at f. eks G21 møtet i London har en anelse større fokus fra ham og hans personale.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories