Johnny Lodden blogg: Team PokerStars!!

Johnny Lodden blogg: Team PokerStars!! 0001

Team PokerStars!!

Som sikkert de fleste har fått med seg, så har jeg nå endelig fått kontrakt med PokerStars. Jeg er nå et medlem og en del av Team PokerStars Pro!

(Du kan lese artikkelen vi skrev om dette HER.)

Dette har selvsagt vært et mål for meg en god stund nå, så det er en veldig lettelse og god følese å endelig ha det i boks!

Kontrakten gjelder i første omgang for ett år, men jeg håper jo selvsagt at jeg gjør en god jobb, så avtalen blir langvarig.

Hva avtalen innebærer kan jeg ikke si noe om, men jeg kan si jeg er VELDIG fornøyd med den!

At jeg nå har en sponsor som betaler det meste for meg når jeg er ute og spiller, så jeg slipper å tenke på å skaffe penger og ordne buy-in selv. Det er helt nydelig! Ikke bare er det dyrt, men det er også stress å booke hotell, fly og lignende ... Og jeg kan vel ærlig innrømme at det sjelden blir bestilt ting før tidligst dagen før. :P

Min første turnering som medlem av teamet blir norgesmesterskapet i Nottingham, som er rett rundt hjørnet.

I NM skal jeg spille det meste, tror jeg. Jeg drar bortover søndag, og spiller sannsynligvis alle øvelsene unntatt H.O.R.S.E-eventen. Men jeg regner vel med at når den tid kommer, så stiller jeg sikkert der også. Jeg ser veldig frem til NM i år, ikke bare øvelsene, men også til å treffe 'boysen' og kjøre noen grovfester!

For min del blir heads-up-eventen hovedøvelsen, det er uten tvil den øvelsen med mest prestisje i, slik jeg ser det. Så satser jeg på at vi i det minste blir 64 spillere. Men jeg håper på 128 eller 256, da hadde det blitt en god gjeng.

Ellers går dagene her på Jørpeland veldig mye i grinding på nett, noe jeg begynner å bli litt lei av, så i går kjøpte jeg meg en Playstation 3, så jeg kan øve meg på Fifa til neste gang jeg treffer William, så han får blø litt cash!

Johnny

Alle info er hentet fra blogg sidene til Johnny Lodden

Hva synes du?

More Stories

Other Stories