`Here's Johnny' turnering på PokerStars

`Here's Johnny' turnering på PokerStars 0001

PokerStars.com ønsker Johnny Lodden velkommen som nytt medlem i Team PokerStars Pro, og feirer dette med hans egen turnering "Here's Johnny". Turneringen er eksklusiv for nordiske PokerStars-spillere. Her kan du vinne både penger direkte i turneringen og prosenter i Johnnys spill i årets EPT finale i EPT Monte Carlo. Og selvfølgelig er det bounty ta med seg for den som slår ut Johnny av hans egen turnering.

Finalen spilles søndag 26. april kl. 20.15 CET, og PokerStars har lagt til 1 % av Johnny Loddens eventuelle gevinst i EPT Grand Final Monte Carlo i premiepotten! Vinneren av turneringen får altså 1 % av hva Johnny Lodden vinner i Monte Carlo, uansett om Lodden ender på 1. plass, 10. pass eller siste premieplassering. Som en påminnelse om hva dette kan bli bør du tenke på hva premiene var i fjor i Monte Carlo. Vinneren av fjorårets EPT Grand Final, Glen Chorny, vant hele €2 000 000, så potensialet er meget stort!

PokerStars gir også en $500 bounty til den spilleren som slår Johnny Lodden ut av "Here's Johnny!"-finalen. Spilleren som eliminerer "johnnylodden" får pengene overført til sin konto etter endt turnering.

Kvalifiseringer

Registrer deg til en av PokerStars sine mange satellitter for din sjanse til å kvalifisere deg til finalen. De holder satellitter fra 12. – 23. april, alle kl. 20.15 CET. Det er tre måter å kvalifisere seg på. På søndager og onsdager kan du kvalifisere deg gjennom $11 satellitter. Mandager og torsdager kjøres $22 shootout-satellitter hvor vinneren av hvert bord kvalifiserer seg til finalen.

På tirsdagene 14. og 21. april kan man kvalifisere seg gjennom "Here's Johnny" $500 Freeroll, hvor topp 3 får plass i finalen i tillegg til en del av premiepotten på $500. Det er selvfølgelig også mulig å kjøpe seg inn direkte til finalen for $109. For å registrere deg åpner du PokerStars-lobbyen og klikker deg inn på Turneringer og Regional.

Satellitter og Finale Buy-In Tidspunkt Premier

* Here's Johnny $11 satellitt $11 20.15 CET 1 sete garantert

* Here's Johnny $22 Shootout- satellitt $22 20.15 CET 1 sete garantert

* Here's Johnny $500 Freeroll Freeroll 20.15 CET $500 lagt til, 1.-3. plass vinner seter

* Here's Johnny Finale $109 20.15 CET 1. plass vinner 1% *

* Premien på 1% av Johnny Loddens potensielle gevinst i EPT Monte Carlo blir betalt ut dagen etter den offisielle resultatlisten er klar.

Om du har spørsmål vedrørende Here's Johnny-turneringene, ta kontakt med support@pokerstars.com.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories