Full Tilt Poker's mars-april $500 Cash Freeroll Serie

Full Tilt Poker's mars-april $500 Cash Freeroll Serie 0001

Freerollserier hos PokerNews har blitt meget populære, og nå kommer også Full Tilt Poker med sin egen $500 PokerNews Cash Freeroll Serie som vil gå i mars og april – Full Tilt Poker har jo blitt meget populære spesielt på grunn av alle sine proffer som spiller online der.

For å kunne være med i denne fantastiske verdifulle serien som nå er mulig for deg å delta i må du laste ned og registrere en konto hos Full Tilt Poker gjennom PokerNews sin linker, du må også gjøre et innskudd og spille inn 50 Full Tilt Poker Poeng innfor hver kvalifiseringsperiode foran hver freeroll. Alle freerollene kan du se i lobbyen hos Full Tilt Poker under 'Private' fliken. Straks du har tjent de poengene for å oppfylle kravene, må du klikke på registreringslinken og selv manuelt registrere deg til turneringen. Spillere som tidligere har lastet ned Full Tilt Poker og opprettet konto gjennom PokerNews er også velkomne til å delta mot at de har oppfylt de kravene som er gitt over her.

Denne $500 Cash Freerollserien vil starte klokken 12:35 EST på søndager fremover på følgende datoer:

19. april

26. april

For å lese alle detaljene om disse utrolige freerollene, samt andre gode freeroller fra våre andre samarbeidspartnere kan du klikke deg inn på vår freerollsider.

Dagen Tips: Full Tilt Poker tilbyr PokerNews spillere en fantastisk bonus på første innskudd på 100 % opp til $600.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories