Everest matcher premie opp til $1 million under årets WSOP

Everest matcher premie opp til $1 million under årets WSOP 0001

Spillere som har klart å ta seg til årets WSOP gjennom Everest Poker har nå fått seg en gledelig overraskelse fra sin sponsor. Om en av Everest Poker sine spillere skulle komme seg i pengene i Main Event kommer Everest Poker til å matche spillerens premie opp til hele $1 million.

Skulle de ha tilbydt dette under fjorårets turnering da Everest Poker sendte hele 62 spillere til Main Event ville alle disse 62 ha innkassert $20.000 hver uansett plassering. Pengepremiene som skapes gjennom disse doblingene kommer til å fordeles blandt alle Everest Poker sine kvalifiserte spillere, uansett hvor de havner i turneringen. Dette gjør at alle årets Everest-spillere får to muligheter til å vinne premiepenger, først gjennom egen prestasjon, så gjennom gruppens sammenlagte prestasjon.

Det finnes mange måter å kvalifisere seg til WSOP og bli med i kampen om verdens største premiepott (over 9 millioner dollar i fjor), men bare hos den offisielle sponsoren Everest Poker har du sjansen til å komme hjem med penger selv om du taper.

Sondra Wassas, Nordic Regianal Manager på Everest Gaming sier:

«Vårt mål i fjor, det første som offisiell sponsor, var å få flere europeiske spillere enn noen gang til å komme til WSOP. Dette lykte vi med. I år vil vi belønne den lojaliteten gjennom å tilby en flott anledning til å kvalifisere seg gjennom oss. Denne bonusen gir alle håp om å vinne noe, selv om man har uflaks og går ut tidlig. Dessuten gir det en følelse av kameraderi mellom alle spillere som har kvalifisert gjennom oss.»

Everest Poker $500 ukesfreeroller året ut

Reserver lørdagskveldene frem til årsskiftet om du som PokerNews-spiller hos Everest Poker vil ta del i denne fantastiske freerollrekken. Hver lørdag holdes en $500 freeroll, kun åpen for spillere fra PokerNews. Her har du sjansen til å bygge en bankroll hos Everest Poker, en operatør som nylig fikk sin EU-lisens gjennom Malta.

Disse freerollene gir spillerne en garantert premiepott på $500 som kommer til å fordeles etter Everest sin vanlige struktur. For å kunne ta del i denne rekken med freeroller må du åpne en konto hos Everest Poker via PokerNews, sette inn penger og så spille opp minimum 10 Summit-poeng, poeng som så benyttes til å kjøpe seg inn i hver freeroll.

Alle disse turneringene har start klokken 15:30 norsk tid og spilles på følgende datoer:

18. april

25. april

2. mai

9. mai

16. mai

23. mai

30. mai

...

For den komplette oversikten over alle Everest sine freeroller, se freerollsiden vår. Der finner du den komplette listen, helt frem til den siste som spilles den 26. desember.

Utover dette kommer vi snart til å kunne tilby en eksklusiv kvalifiseringsmulighet til Everest Poker European Cup (EPEC). Følg med hos PokerNews for mer informasjon.

Dagens tips: Everest Poker tilbyr PokerNews-spillere innskuddsbonuser på $300 eller $500. Benytt bonuskoden PN300 for $300-bonusen og PN500 for $500-bonusen. Dra nytte av dette når du åpner konto hos Everest Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories