Eastgate, Demidov blir med Team PokerStars Pro

Eastgate, Demidov blir med Team PokerStars Pro 0001

Team PokerStars Pro har akkurat annonsert sine siste kupp, og bekrefter fortsatt samarbeid med to unge spillere som skapte historie i 2008: Peter Eastgate og Ivan Demidov.

I fjor slo den danske proffen Peter Eastgate 6843 andre spillere og ble den yngste spilleren noen gang til å vinne WSOP Main Event i en alder av 22 år, noe som ga ham en premiepott på omtrent $9 millioner. Med denne seieren slo Eastgate en rekord som har stått i 19 år, siden den da 24 år gamle Phil Hellmuth vant Main Event i 1989. Før suksessen i WSOP startet Eastgate med å spille hos PokerStars rett etter skolen og fikk gode plasseringer i Irish Poker Open 07 og European Poker Tour 08. Mer nylig kom han i pengene under EPT PokerStars Caribbean Adventure main event og vant $5000 NL Hold'em-turneringen.

Ivan Demidov fra Moskva, Russland, utmerket seg da han ble den første spilleren til å nå finalebordet i både WSOP Main Event og WSOPE Main Event i samme år. Demidovs tredjeplass under WSOPE ga ham rundt $600.000 og bare noen uker etter vant han nærmere $6 millioner for andreplassen under i WSOP Main Event. Etter dette har Demidov gjort det godt i flere turneringer rundt om i Europa.

Både Eastgate og Demidov signerte med PokerStars under spillet i WSOP, og bekreftet nå videre samarbeid med onlinegiganten. Disse to som kjempet mot hverandre i fire strake timer under finalen i fjor, vil nå jobbe sammen under samme flagg. Demidov er spesielt stolt over å jobbe sammen med en proffspiller som har vært en inspirasjon for ham: «Jeg ble inspirert til å gjøre det bra under årets WSOP etter å ha sett suksessen til landsmann og kollega Alex Kravchenko – så å bli med på laget og spille sammen med ham er en stor ære.»

PokerStars fortsetter sin sterke tradisjon med å signere med WSOP Main Event-vinnere, med tidligere verdensmester Greg Raymer, Joe Hachem og Chris Moneymaker på listen. Av de nye rekruttene kunne Daniel Negreanu, en annen PokerStars-proff, fortelle: «Jeg har spilt mot Ivan under WSOPE og også sett begge under WSOP – begge spillerne representerer de nye unge pokertalentene som kommer fra Europa, og de er et flott tilskudd til laget.»

Begge spillerne kan man finne på PokerStars under navnene «PeteEastgate» og «Ivan Demidov»,

Hva synes du?

More Stories

Other Stories